Τι θα γίνει με τα αδέσποτα κ. Γκλέτσο; Νέα επίθεση σε διερχόμενη γυναίκα στην Παραλία Ραχών

Παρά τις φωνές διαμαρτυρίας των κατοίκων και παραθεριστών στην Παραλία Ραχών  για το πρόβλημα με τα αδέσποτα ζώα , η δημοτική  αρχή του Δήμου Στυλίδας  δεν φαίνεται να δείχνει κάποιο ενδιαφέρον. 

Σήμερα το πρωί νέο κρούσμα επίθεσης αδέσποτου σκύλου σε διερχόμενη γυναίκα  σημειώθηκε στην Παραλία Ραχών.  Η παθούσα βάδιζε αμέριμνη στον παραλιακό δρόμο κοντά στο λιμάνι όταν όπως καταγγέλει αδέσποτος σκύλος της επιτέθηκε αναίτια από πίσω και τη δάγκωσε στο πόδι. Αναστατωμένη,  τηλεφώνησε στο Αστυνομικό τμήμα Στυλίδας  για βοήθεια, που όμως την παρέπεμψε στο Κέντρο Υγείας Στυλίδας  για  ιατρική φροντίδα και στο Δήμαρχο για τα παράπονα .

Η παθούσα που   είναι φαρμακοποιός και μένει μόνη στο εξοχικό της στις Ράχες και η οποία έχει πρόσφατα κάνει επέμβαση στην καρδιά αναγκάστηκε να οδηγήσει με τραύμα μέχρι τη Στυλίδα για να  κάνει αντιτετανικό ορό και ιατρικές εξετάσεις.

Οπως δήλωσε,  είναι αποφασισμένη να καταθέσει μήνυση εναντίον του κ. Γκλέτσου γιατί  δεν έχει πάρει κανένα μέτρο για το πρόβλημα των αδέσποτων σκύλων  ως οφείλει εκ του νόμου . Να σημειωθεί   ότι οι αδέσποτοι σκύλοι κάποιοι από τους οποίους είναι επιθετικοί   κυκλοφορούν στους δρόμους και την παραλία  εν μέσω λουόμενων, ηλικιωμένων και μικρών παιδιών χωρίς να έχουν εμβολιαστεί και στειρωθεί με ότι αυτό συνεπάγεται για τη δημόσια υγεία.

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.