Σύσκεψη ΠΑΜΕ στο Εργατικό Κέντρο Λαμίας (Κυριακή 14 Σεπτέμβρη)

Η Γραμματεία Φθιώτιδας του ΠΑΜΕ   καλεί τους εργαζόμενους ,τους ανέργους ,τους νέους τους μικροαγρότες ,τους αυτοαπασχολούμενους ,τις γυναίκες, στην σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 14 Σεπτέμβρη στο Εργατικό Κέντρο , πλ. Διάκου, στις 7.00 μ.μ. Για να οργανώσουμε την πάλη μας μπροστά στην αντιλαϊκή επίθεση που συνεχίζεται από το κεφάλαιο, την κυβέρνηση, την ΕΕ, που γονατίζει την εργατική-λαϊκή οικογένεια.

 Η μόνη απάντηση στο ξεπούλημα των εργαζομένων από ΓΣΕΕ – ΑΔΕΔΥ ,Εργατικά Κέντρα , Σωματεία , Συλλόγους, που πλειοψηφούν οι δυνάμεις του εργοδοτικού-κυβερνητικού συνδικαλισμού αλλά και στην προσπάθεια για στήσιμο νέων  σχημάτων που θα παραπλανούν τους εργαζόμενους,   είναι η οργάνωση του αγώνα από τα κάτω για να μπορέσουμε να αλλάξουμε τους συσχετισμούς δυνάμεων στο κίνημα . Στόχος μας να γίνει κυρίαρχος ο εργαζόμενος λαός και όχι  να μας εξουσιάζει μια χούφτα κηφήνες.

  Η επίθεση αφορά τους πάντες! Ήρθε η ώρα να δοθεί συνολική-καταιγιστική-ενωτική-ταξική απάντηση. Να σχεδιάσουμε την παρέμβαση μας και στο νομό  συμμετέχοντας στο αγωνιστικό  δίμηνο που αποφάσισε το ΠΑΜΕ πανελλαδικά.

 Συμμετέχουμε στο Συλλαλητήριο την Παρασκευή 3 Οκτώβρη στην Λαμία 7.30 μ.μ. στην Πλατεία Πάρκου και το Σάββατο 1 Νοέμβρη στις 12 το μεσημέρι στο Σύνταγμα στην Αθήνα.

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.