Σύλληψη για σωρεία κλοπών στην Ανατ. Φθιώτιδα

Εξιχνιάστηκαν, από το Αστυνομικό Τμήμα Στυλίδας, έξι (6)  περιπτώσεις κλοπών, οι οποίες διαπράχθηκαν το τελευταίο χρονικό διάστημα, σε διάφορες περιοχές της Ανατολικής Φθιώτιδας. Οι δύο αλλοδαποί αφαίρεσαν χρηματικά ποσά και άλλα αντικείμενα από τέσσερα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος στις περιοχές της Γλύφας και της Παραλίας Ραχών, καθώς και δύο μοτοσικλέτες από τις περιοχές της Πελασγίας και της Στυλίδας.

 Για τις ανωτέρω κλοπές, ταυτοποιήθηκαν ως δράστες ένας 17χρονος υπήκοος Βουλγαρίας, ο οποίος συνελήφθη προχθές (14-10-2014) το απόγευμα στην περιοχή της Κουβέλας να οδηγεί κλεμμένη μοτοσυκλέτα, καθώς και ένας 20χρονος υπήκοος Αλβανίας.

 Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών, ενώ ο 17χρονος κατηγορείται επίσης και για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

 Ειδικότερα στο πλαίσιο της έρευνας, προέκυψε ότι οι δύο αλλοδαποί ενέχονται, κατά το χρονικό διάστημα από 24-09 έως και 08-10-2014, σε τέσσερις κλοπές από καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος και δύο κλοπές δίκυκλων μοτοσικλετών.

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.