Σύγκρουση τρένου: Έμειναν εγκλωβισμένοι πάνω από 20 ώρες χωρίς ηλεκτρικό και θέρμανση- 11 τραυματίες

Τίποτα δεν φαίνεται να λειτούργησε σωστά για τον απεγκλωβισμό εκατοντάδων επιβατών της αμαξοστοιχίας InterCity 54 οι οποίοι από νωρίς το μεσημέρι της Δευτέρας 25/1, ήταν παγιδευμένοι κοντά στην Οινόη και το Λιανοκλάδι μετά τη σύγκρουση τρένου με εκχιονιστικό.

Ο συντονισμός εταιρείας και ελληνικών υπηρεσιών αποδείχτηκε εξαιρετικά ελλειμματικός με τους επιβάτες να διαμαρτύρονται έντονα ενώ υπάρχουν και 11  τραυματίες μεταξύ των οποίων και ανήλικο παιδί.

Σύγκρουση του τρένου με το εκχιονιστικό που πήγε να την απεγκλωβίσει…

Όλα ξεκίνησαν όταν η αμαξοστοιχία είχε ακινητοποιηθεί χθες Δευτέρα, λόγω μηχανικού προβλήματος, και στη συνέχεια εστάλη νέα μηχανή στο σημείο για να αντικαταστήσει την παλιά που είχε την βλάβη. Ωστόσο, η νέα μηχανή καθώς πλησίασε προσέκρουσε στην αμαξοστοιχία τραυματίζοντας μηχανοδηγό, εργαζόμενο και 11 επιβάτες.

Τελικά, οι εκατοντάδες επιβάτες της αμαξοστοιχίας πέρασαν μια πολύ δύσκολη νύχτα χωρίς  ηλεκτρικό και θέρμανση αναρτώντας στα social media φωτογραφίες και περιγραφές της κατάστασής τους.

Υπάρχουν καταγγελίες ότι ταυτόχρονα ο ΟΣΕ ενημέρωνε πως αναμένεται άλλη μηχανή για να κινηθεί η αμαξοστοιχία, η ΕΛΑΣ ότι θα έρχονταν λεωφορεία για να μεταφέρουν τους εγκλωβισμένους. Ωστόσο, τίποτε από τα δύο δεν συνέβη.

Αυτές είναι οι αναβαθμισμένες υπηρεσίες του ΟΣΕ!

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.