Σύγκρουση βυτιοφόρου με φορτηγό στον κόμβο των Ραχών

φωτογραφία αρχείου

Ακόμα ένα σοβαρό τροχαίο με βαρέα οχήματα σε παράδρομο της Εθνικής ευτυχώς χωρίς θύματα σήμερα το πρωί.

Το τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε λίγο πριν τις 9:30 π.μ στον κόμβο των Ραχών. Το ατύχημα προκάλεσε ο οδηγός του βυτιοφόρου ο οποίος εισερχόμενος από την Εθνική στον παράδρομο εμβόλισε από την πλευρά του συνοδηγού φορτηγό αυτοκίνητο που κινούνταν κανονικά στον παλιό δρόμο  από Ράχες προς Πελασγία.

Η σύγκρουση ήταν  σφοδρή με αποτέλεσμα το μπροστινό μέρος του φορτηγου να στραπατσαριστεί. Ευτυχώς υπήρξαν μόνο υλικές ζημιές και οι οδηγοί των οχημάτων δεν τραυματίστηκαν.

Το τμήμα Στυλίδας έχει αναλάβει τις ερευνά για τις ακριβείς συνθήκες του ατυχήματος.

Να σημειωθεί ότι συχνά είναι τα ατυχήματα με νταλίκες σε παράδρομους της εθνικής οδού στην προσπάθεια των οδηγών να αποφύγουν τα  διόδια.  Πρόσφατα ψηφίστηκε  νόμος που προβλέπει τσουχτερά  πρόστιμα (1000 ευρώ για τον οδηγό και 1000 ευρώ στον ιδιοκτήτη)  σε βαρέα οχήματα  άνω των 3,5 τόνων που εισέρχονται σε παράδρομους.

Το  μέτρο έχει προκαλέσει την αντίδραση των οδηγών φορτηγών αυτοκινήτων που .έχουν γονατίσει οικονομικά από το υπέρογκο χαράτσι των διοδίων και διατείνονται πως είναι ένα εισπρακτικό μέτρο υπερ των ιδιωτικών εταιρειών που  εκμεταλλεύονται τους εθνικούς δρόμους.

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.