ΣΩΜΑΤΕΙA ΛΑΡΚΟ: Ο αγώνας μας δεν σταματάει εδώ- Την Τρίτη 18 Φλεβάρη απεργούμε- Όλη η Στερεά θα διαδηλώσει στη Χαλκίδα!!

Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι,
Χαιρετίζουμε τη μεγαλειώδη χθεσινή συγκέντρωση των εργαζομένων, των φορέων, των συλλόγων, των μαθητών στη διασταύρωση του Μαρτίνου. Ήταν η συνέχεια της μεγάλης συγκέντρωσης διαμαρτυρίας που έγινε την προηγούμενη στο χώρο του εργοστασίου , καθώς και του μεγαλειώδους συλλαλητηρίου στις 25 Γενάρη στο Σύνταγμα.
Ήταν η απάντηση των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ και της κοινωνίας απέναντι στην τροπολογία έκτρωμα που ψήφισε η κυβέρνηση απομονωμένη παντελώς από όλες τις πολιτικές δυνάμεις που την καταψήφισαν.

Μία τροπολογία – έκτρωμα η οποία με μαθηματική ακρίβεια δημιουργεί τεράστια προβλήματα στους εργαζόμενους και στην εταιρία με πιο πιθανή εξέλιξη τη χρεοκοπία της.

Οι Υπουργοί Σταϊκούρας και Χατζηδάκης που υπερασπίστηκαν με έναν ιδιαίτερα κυνικό και αδιάλλακτο τρόπο το καταστροφικό τους σχέδιο για τη ΛΑΡΚΟ, αδιαφόρησαν παντελώς για την αγωνία και τις αντιδράσεις των εργαζομένων και της κοινωνίας , μη λαμβάνοντας υπ όψιν καμία από τις προτάσεις όλων των κομμάτων .

Ο αγώνας μας δεν σταματάει εδώ , συνεχίζεται πιο έντονα και πιο δυναμικά.
Συνεδρίασε σήμερα το συντονιστικό όλων των σωματείων της ΛΑΡΚΟ και
αποφασίστηκε ΟΜΟΦΩΝΑ να πραγματοποιηθεί 24ΩΡΗ ΠΑΝΛΑΡΚΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ αντιδρώντας τόσο για το νόμο του ασφαλιστικού που προτίθεται η κυβέρνηση να φέρει προς ψήφιση στη Βουλή , όσο και για το αδιέξοδο που φέρνει η τροπολογία που ψηφίστηκε για τη ΛΑΡΚΟ και τους εργαζόμενούς της.
Την ΤΡΙΤΗ 18-02-2020 – συγκεντρωνόμαστε στην υψηλή γέφυρα της Χαλκίδας, μαζί με τους τοπικούς φορείς , τα Εργατικά Κέντρα και τα σωματεία όλης της χώρας που συμπαρίστανται στον αγώνα μας προκειμένου να εκφράσουμε την αντίθεσή μας στα βρώμικα σχέδια της κυβέρνησης για το ξεπούλημα της ΛΑΡΚΟ και του ορυκτού πλούτου της χώρας μας .
Προσυγκέντρωση στη Χαλκίδα (περιοχή Βούρκο – Τεχνικό Λύκειο ώρα :11το πρωί).
Η ΨΗΦΙΣΗ ΤΗΣ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΜΠΤΕΙ ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΑΤΣΑΛΩΝΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ.
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ – ΜΑΖΙΚΑ –
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ
Υ.Γ.: Οι εργαζόμενοι να δηλώσουν στα Δ.Σ των σωματείων τη συμμετοχή τους στην κινητοποίηση που θα πραγματοποιηθεί στη Χαλκίδα, για να οργανωθεί η μετακίνησή τους με τα λεωφορεία.
ΕΡΓΑΤΕΣ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΠΟΤΕ ΝΙΚΗΜΕΝΟΙ !!
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ!!
Tα Δ.Σ των Σωματείων
  • Σωματείο Εργαζομένων ΛΑΡΚΟ ΛΑΡΥΜΝΑ (ΣΕΛ)
  • Ένωση Εργαζομένων Εταιρίας «ΛΑΡΚΟ» Α.Ε. Μεταλλεία ΕΥΒΟΙΑΣ
  • Σωματείο Εργαζομένων Μεταλλωρύχων ΛΑΡΚΟ ο «ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ»
  • Σωματείο Εργαζομένων ΛΑΡΚΟ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ & ΣΕΡΒΙΩΝ
  • Συνδικαλιστικό Σωματείο Εργαζομένων ΛΑΡΚΟ Α.Ε. (ΑΘΗΝΑ)

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.