Σχολικοί Αγώνες Σκάκι Κεντρικής Ελλάδας 2013 στην Αγριά Μαγνησίας (6-7 Απρ.)

Η Ένωση Σκακιστικών Σωματείων Κεντρικής Ελλάδας , όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος διοργανώνει  Σχολικά Πρωταθλήματα σκάκι , ατομικά  και ομαδικά για όλα τα σχολεία της Κεντρικής Ελλάδας, για το 2013.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν στο Δημοτικό σχολείο της Αγριάς Μαγνησίας, το Σάββατο 6/04/2013 το ομαδικό και την Κυριακή 7/04/2013 το ατομικό πρωτάθλημα.

Δικαίωμα συμμετοχής στα σχολικά πρωταθλήματα έχουν οι μαθητές και μαθήτριες των Νηπιαγωγείων, των Δημοτικών Σχολείων, των Γυμνασίων και των Λυκείων, Δημοσίων και Ιδιωτικών, των Περιφ. Ενοτήτων (Νομών) Φθιώτιδας, Ευρυτανίας, Λάρισας, Καρδίτσας, Τρικάλων, Μαγνησίας, και της γεωγραφικής περιοχής των Δήμων Ιστιαίας – Ωρεών και Αιδηψού της Bόρειας Εύβοιας, Για την ομαλή διεξαγωγή των πρωταθλημάτων, ο ανώτατος αριθμός συμμετεχόντων θα είναι 250 μαθητές και μαθήτριες όλων των τάξεων Νηπιαγωγείων, Δημοτικών, Γυμνασίων και Λυκείων. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας της δήλωσης συμμετοχής.

Πληροφορίες – Δηλώσεις συμμετοχής:

Αναλυτικά ολόκληρη η προκήρυξη στην ιστοσελίδα www.esske.net

Οι ενδιαφερόμενοι, τα σκακιστικά σωματεία και τα σχολεία μπορούν να δηλώσουν τη συμμετοχή των μαθητών και μαθητριών , μέχρι και την Τετάρτη 3 Απριλίου 2013 και ώρα 13.00 στην Γεν. Γραμματέα της ΕΣΣΚΕ κ. Γιώτα Βαϊοπούλου στο e-mail : esskechess@gmail.com.  Στο έντυπο δήλωσης συμμετοχής θα πρέπει να συμπεριληφθούν:

1)Για τα ατομικά πρωταθλήματα, ονοματεπώνυμο, τάξη και σχολείο.

2)Για τα ομαδικά πρωταθλήματα θα πρέπει να συμπληρωθεί και να σταλεί στο παραπάνω e-mail, η «ΒΕΒΑΙΩΣΗ-ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ» που έχει σταλεί στα σχολεία. Την ίδια βεβαίωση θα πρέπει να έχουν οι αμάδες μαζί τους την ημέρα των αγώνων, υπογεγραμμένη από τον δ/ντή του σχολείου.

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.