ΣΥΡΙΖΑ παντού! Συνεχίζονται οι συνελεύσεις και η εγγραφή μελών στο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Φθιώτιδας

 Ανοιχτές συνελεύσεις ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ διενεργούνται σε όλους τους Καποδιστριακούς Δήμους του Νομού Φθιώτιδας, εν όψει της Πανελλαδικής Συνδιάσκεψης  που θα πραγματοποιηθεί από  30/11εως 2/12/12,στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στην Αθήνα.  Η Πανελλαδική Συνδιάσκεψη  αποτελεί ένα αποφασιστικό βήμα για μετατροπή του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ σε ενιαίο κόμμα των μελών στο συνέδριο του κόμματος την Άνοιξη.

Συνέλευση ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ στη Στυλίδα

Την Δευτέρα 19 Νοεμβρίου ο  ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Λαμίας πραγματοποίησε με ικανοποιητική συμμετοχή και πλούσιο προβληματισμό ανοικτή συνέλευση με ομιλητές τον Γιάννη Μπαλάφα μέλος της ΠΣΕ του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ και του βουλευτή Φθιώτιδας Βασίλη Κυριακάκη.  Αντίστοιχη συνέλευση έγινε στη Στυλίδα την περασμένη Παρασκευή με ομιλητές τον βουλευτή Φθιώτιδας Βασίλη Κυριακάκη και  τα μέλη της ΠΣΕ του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Βουτσά Τάσσου και Ρήγα Παναγιώτη. Παράλληλα το επόμενο διάστημα και μέχρι το Σαββατοκύριακο (24 και 25 Νοεμβρίου) οπότε θα διεξαχθούν οι εκλογές για την ανάδειξη αντιπροσώπων για την Πανελλαδική συνδιάσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ –ΕΚΜ προγραμματίζονται συνελεύσεις στην Αταλάντη, Ελάτεια, Δομοκό, Μακρακώμη/Σπερχειάδα, Πελασγία και στο δήμο Μώλου-Αγίου Κωνσταντίνου.

Στις συνελεύσεις συζητείται το    σχέδιο διακήρυξης και το σχέδιο αρχών λειτουργίας του ενιαίου φορέα καθώς και   οι πολιτικές εξελίξεις και  η παρέμβαση του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ στην περιοχή μας.

Παράλληλα με το σύνθημα «Ο ΣΥΡΙΖΑ είσαι εσύ, έλα να σταματήσουμε την καταστροφή, να οργανώσουμε την Ανατροπή» συνεχίζεται η εγγραφή μελών στον ενιαίο φορέα. 

Στην χτεσινή συνέντευξη τύπου ο Πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, απηύθυνε πρόσκληση στους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ και σε όλους όσοι πιστεύουν στις ειλικρινείς προθέσεις του και ελπίζουν στην προσπάθειά του, να ενταχθούν στις γραμμές του κόμματος. ¨Σε μία εποχή απαξίωσης του πολιτικού συστήματος, σε μία εποχή που χαρακτηρίζεται από την κρίση εκπροσώπησης, ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ επιλέγει με ενότητα, με δημοκρατία, να πλησιάσει τους πολίτες, να τους κάνει συνδιαχειριστές  στο νέο πολιτικό υποκείμενο. Φτιάχνουμε ένα φορέα με τον λαό, για τον λαό», τόνισε χαρακτηριστικά.

Οι εγγραφές μελών συνεχίζονται καθημερινά  στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ στη Λαμία (οδός Διάκου 6, τηλ. 2231022593/ 2231036159 ) και  στις κατά τόπους τοπικές επιτροπές.

e-mail:  syrizafthiotidas@gmail.com

 

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.