ΣΥΡΙΖΑ Λαμίας: Κάλεσμα στην κινητοποίηση στα διόδια της Μαυρομαντήλας

Τα διόδια που περικλείουν το Δήμο μας προς κάθε κατεύθυνση  δημιουργούν σοβαρά προβλήματα στην επαγγελματική  και κοινωνική ζωή των κατοίκων καταργώντας στην πράξη το δικαίωμα του πολίτη στην ελεύθερη και ασφαλή μετακίνηση.

Η προκλητικότητα των κατασκευαστικών κοινοπραξιών βασίστηκε στις αποικιοκρατικές συμβάσεις παραχώρησης που ψήφισαν το 2007 στη βουλή οι βουλευτές της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ και του ΛΑΟΣ  και στα προνόμια που τους παρείχαν    οι αναθεωρημένες συμβάσεις επανέναρξης των έργων  που ψήφισε η συγκυβέρνηση Σαμαρά το 2013, επιβαρύνοντας  τους πολίτες  με το χαράτσι των διοδίων .

Ο ΣΥΡΙΖΑ  έχει καταγγείλει από την πρώτη στιγμή  στη Βουλή τις συμβάσεις παραχώρησης των οδικών αξόνων  στους μεγαλοεργολάβους που είναι στην ουσία συμβάσεις λεηλασίας  των πολιτών και της δημόσιας περιουσίας και τα μέλη του  από την πρώτη στιγμή βρέθηκαν στο πλευρό  των πολιτών που αγωνίζονταν  ενάντια  στα διόδια.

Το γεγονός ότι τα διόδια στα όρια του Δήμου μας (Αγίας Τριάδας Μώλου και Μαυρομαντήλας) εισπράττονται από την κατασκευάστρια του Ε65, ενός δρόμου υπό κατασκευή, οποίος έχει καταντήσει σαν το «γιοφύρι της Άρτας», με τις εργασίες να σταματούν και να ξαναρχίζουν συνεχώς, κάνει το σκάνδαλο αυτών των σταθμών διοδίων ακόμα πιο κραυγαλέο.  

Ο ΣΥΡΙΖΑ Λαμίας, ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα φορέων για πανελλαδικό άνοιγμα των διοδίων στηρίζει την κινητοποίηση και καλεί τα μέλη και τους φίλους του, αλλά και όλους τους συμπολίτες μας στην κινητοποίηση στα διόδια της Μαυρομαντήλας το μεσημέρι της Κυριακής 5 Απρίλη στις 12 (προσυγκέντρωση στην πανελλήνια έκθεση Λαμίας στις 11:30 π.μ.)

Η συντονιστική επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Λαμίας

Λαμία, 3-4-2015

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.