Συνελήφθη 24χρονος στην Αιδηψό για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης

Συνελήφθη, προχθές (13-05-2016) το μεσημέρι, στην ευρύτερη περιοχή της Αιδηψού Ευβοίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αιδηψού, ένας 24χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο ενδελεχούς αστυνομικής έρευνας και κατάλληλης αξιολόγησης – αξιοποίησης στοιχείων, οι αστυνομικοί εντόπισαν τον 24χρονο σε επιμελώς εκχερσωμένο χώρο, πλησίον της εξοχικής του κατοικίας, να περιποιείται (πότισμα – σκάλισμα – λίπανση) πέντε (5) δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από (32) έως (59) εκατοστών το καθένα, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.

Ακολούθως, στο εσωτερικό της οικίας του και συγκεκριμένα σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο μπάνιο αυτής, βρέθηκε αυτοσχέδια εγκατάσταση καλλιέργειας κάνναβης, με τον 24χρονο να έχει εμφυτευμένα σε γλάστρες (3) φυτά κάνναβης, πλήρους ανάπτυξης, ύψους από (58) έως (78) εκατοστών το καθένα.

Ανωτέρω φυτά κατασχέθηκαν μαζί με την αυτοσχέδια εγκατάσταση καλλιέργειας κάνναβης, αποτελούμενη από μία λάμπα και ένα μετασχηματιστή, καθώς και ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης (αποξηραμένα φύλλα & φούντα), συνολικού μεικτού βάρους (28) γραμμαρίων, που ο 24χρονος διατηρούσε εντός της οικίας του.

Την έρευνα και το προανακριτικό έργο διενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Αιδηψού, ενώ ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

FOTO 1 FOTO 2 FOTO 3

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.