Συνεδριάζει τη Δευτέρα δια περιφοράς το Δημοτικό Συμβούλιο Λαμιέων

Με δυο θέματα στην ημερήσια διάταξη συνεδριάζει δια περιφοράς τη Δευτέρα  12 Οκτωβρίου ώρα 13.00 το Δημοτικό συμβούλιο Λαμιέων.

Το ένα θέμα  αφορά την διεξαγωγή των συνεδριάσεων, στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου, στη Λεωνίδου, για τον περιορισμό της διασποράς του κορονοϊού και το δεύτερο  τη λήψη απόφασης  για ανακήρυξη ως επίτιμου δημότη Λαμιέων του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 18ης ΣΥΓΚΛΗΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Καλείστε σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Λαμιέων, που θα γίνει στις 12 Οκτωβρίου 2020, ημέρα Δευτέρα και 13:00΄, για λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης.

Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί δια περιφοράς, σύμφωνα με το άρθρο 10 της Π.Ν.Π. «Κατεπείγοντα μέτρα αντιμετώπισης των αρνητικών συνεπειών της εμφάνισης του κορωνοϊού COVID-19 και της ανάγκης περιορισμού της διάδοσής του» [ΦΕΚ Α΄55/ 11-03-2020].

Παρακαλούμε όπως τοποθετηθείτε επί των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης είτε στα e-mail : nianios.spyros@lamia-city.gr και frida_apo@lamia-city.gr, είτε με τηλεφωνική επικοινωνία στη Γραμματέα του Δ.Σ.: τηλέφωνο 22313-51019, είτε στο FAX : 22310 51038, μέχρι την ορισθείσα ημέρα και ώρα της συνεδρίασης, προκειμένου να διεκπεραιωθεί η ληφθείσα απόφαση, η οποία θα ανακοινωθεί από τον Πρόεδρο, σε επόμενη, τακτική συνεδρίαση.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΗΡ. ΚΥΡΟΔΗΜΟΣ

ΠΙΝΑΚΑΣ ΘΕΜΑΤΩΝ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

Θέμα 1ο Αλλαγή χώρου διεξαγωγής συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου.

Εισηγητής Δήμαρχος

2ο Θέμα: Λήψη απόφασης για την απόδοση τιμών στον Προκαθήμενο της Αυτοκεφάλου Εκκλησίας της Ελλάδος, Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο τον Β΄.

Εισηγητής Δήμαρχος

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.