Συνάντηση του αν. υπουργού Δημ. Τάξεως Γ. Πανούση με τον Δήμαρχο Λαμίας Ν. Σταυρογιάννη

Στα πλαίσια της επ΄σικεψ’ης του στη Λαμίας  ο Αναπληρωτής Υπουργός Δημόσιας Τάξης κ. Γιάννης Πανούσης συνοδευόμενος από τους βουλευτές Φθιώτιδας Δημήτρη Βέττα, Αποστόλη Καραναστάση και Βασίλη Κυριακάκη επισκέφτηκε στο γραφείο του το Δήμαρχο Λαμίας Νίκο Σταυρογιάννη. Ο κ. Πανούσης είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει απόψεις με το Δήμαρχο Λαμιέων για θέματα αρμοδιότητάς του.

Σε δηλώσεις τους μετά τη συνάντηση ο Αναπληρωτής Υπουργός Δημόσιας Τάξης κ. Γιάννης Πανούσης σημείωσε:

«Η επίσκεψη μας εδώ δεν είχε χαρακτήρα μόνο εθιμοτυπικό ή φιλικό. Αλλά έχει να κάνει με την μεγάλη σημασία που δίνει η Ελληνική Αστυνομία στο ρόλο της Δημοτικής Αρχής και των δημοτών στην πρόληψη της μικρομεσαίας εγκληματικότητας. Δε γίνεται αλλιώς. Πρέπει η αστυνομία μαζί με τους κατοίκους να έχουνε συμπαραγωγή του αισθήματος ασφάλειας. Αυτά συζητήσαμε και πολύ γρήγορα αυτά θα εφαρμόσουμε.»

Ο Δήμαρχος Νίκος Σταυρογιάννης αφού ευχαρίστησε τον Υπουργό Δημόσιας Τάξης για την επίσκεψη τόνισε πως συμφωνεί με τις επισημάνσεις του κ. Πανούση και συμπλήρωσε: «Ειλικρινά και η Κυβέρνηση και ο Υπουργός δίνει ιδιαίτερη σημασία στο ζήτημα της ασφάλειας. Ο ρόλος της τοπικής αυτοδιοίκησης και των Δημοτικών Αρχών είναι σημαντικός για τα ζητήματα μικρής εμβέλειας που μπορούμε κι εμείς να συμμετέχουμε και να προλαμβάνουμε».

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.