Συνάντηση Δημάρχου Λαμιέων Ν. Σταυρογιάννη με τη διοίκηση της ΠΑΣ Λαμία 1964

Ο Δήμαρχος Λαμιέων Νίκος Σταυρογιάννης συναντήθηκε σήμερα Πέμπτη 11/9/2014 στο γραφείο του με τη διοίκηση του ΠΑΣ Λαμία 1964.

Σε δηλώσεις του προς τα μέσα ενημέρωσης ο κ. Σταυρογιάννης τόνισε:

«Η συνάντηση με τον Πρόεδρο και το διοικητικό συμβούλιο της ομάδας είναι στα πλαίσια των επαφών και των συζητήσεων που γίνονται, τα έχουμε πει, ο Δήμος θα στηρίξει την ομάδα και τον αθλητισμό γενικότερα. Βεβαίως και η ομάδα τώρα είναι ΠΑΕ και έχει και αυτή υποχρεώσεις έναντι του Δήμου όπως και τη δυνατότητα που πρέπει να υπάρχει ο Δήμος να προσφέρει στον αθλητισμό σε όλες τις ομάδες όχι μόνο την Ανώνυμη πλέον Ποδοσφαιρική ομάδα που έχουμε αλλά και τις υπόλοιπες τις ερασιτεχνικές.

Αντιμετωπίζουμε πολλά προβλήματα, οι δυσκολίες είναι γνωστές, όταν υπάρχει πνεύμα συνεννόησης και πραγματική βούληση για να λύσουμε προβλήματα και να στηρίξουμε τον αθλητισμό και το ποδόσφαιρο όπως και την ομάδα μας, τότε θα λύνονται, βήμα βήμα. Προβλήματα υπάρχουν δυστυχώς πολλά και είναι συσσωρευμένα. Από την πλευρά μας η βούληση και η θέληση υπάρχει, πιστεύω το ίδιο και από την διοίκηση της ομάδας και έτσι από δω και πέρα θα πηγαίνουμε βήμα- βήμα στην επίλυση των προβλημάτων στηρίζοντας με κάθε τρόπο τον αθλητισμό και το ποδόσφαιρο στο Δήμο μας.»

Για τα έργα στο ΔΑΚ ο Δήμαρχος Λαμιέων σημείωσε: «Δυστυχώς ο Δήμος δεν έκανε αυτά που έπρεπε μέχρι τώρα και υπάρχουν ανυπέρβλητα εμπόδια και δυσκολίες, πιστεύω ότι αυτό θα το κάνουμε από δω και πέρα αλλά χρειάζεται χρόνος. Δεν χρειάζεται να λέμε περισσότερα. Πέρα από την πρόσκληση την πολλαπλή και τηλεφωνική και δια ζώσης του Προέδρου, έτσι και αλλιώς θα ήμουν στο γήπεδο. Έχουμε ξανασυζητήσει ποιες είναι οι σχέσεις μου με τον αθλητισμό και το ποδόσφαιρο.»

Από την μεριά του ο πρόεδρος του Συλλόγου Πανουργιάς Παπαϊωάννου δήλωσε: «Επισκεφθήκαμε το νέο Δήμαρχο της πόλης μας, να του ευχηθούμε καλή πορεία στη θητεία του και αυτός έχει πολλά προβλήματα να αντιμετωπίσει καθώς οι εποχές είναι δύσκολες και να του ζητήσουμε τη συμπαράστασή και του ίδιου του Δημάρχου και όλης της πόλης μας στον ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ καθώς αύριο είναι ο επαναληπτικός αγώνας του Κυπέλλου Ελλάδας και είναι ο πρώτος επίσημος αγώνας που γίνεται μέσα στο ΔΑΚ Λαμίας.

Κουβεντιάσαμε κάποια θέματα με τον Δήμαρχο, θα είμαστε εδώ και θα τα λέμε, έχουμε την απόλυτη στήριξή του και το ίδιο θέλω να ζητήσω και από τον κόσμο της Λαμίας γιατί ο ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ είναι η ομάδα που τη χρειάζεται η πόλη και η ευρύτερη περιοχή της Φθιώτιδας, έτσι ώστε να αναδείξουμε και το ποδόσφαιρο και να μπορέσουμε μέσα από τον αθλητισμό να φέρουμε τα παιδιά κοντά στα γήπεδα και να βγαίνει μέσα από το ποδόσφαιρο μια άλλη Λαμία. Έχουμε μια ωραία πόλη, γιατί να μην έχουμε και ωραίο ποδόσφαιρο.

Θα ήθελα πάλι να τονίσω ότι εμείς σαν Λαμία θα πρέπει να είμαστε στο γήπεδο, με την ομάδα που έρχεται από τη Θεσσαλονίκη, τον Ηρακλή, κόσμιοι, ο αθλητισμός είναι και πολιτισμός, πρέπει να έχουμε κόσμια συμπεριφορά στο γήπεδο, δεν θέλω να δω αυτά που βλέπω στα άλλα γήπεδα, πρέπει να σεβόμαστε στον αντίπαλο και να δείχνουμε τη δύναμή μας εντός αγωνιστικού χώρου και αυτό θα ήθελα να παρακαλέσω τον κόσμο γιατί μόνο έτσι θα πάει μπροστά το ελληνικό ποδόσφαιρο και θα φέρουμε τις οικογένειες και τα παιδιά στο γήπεδο. Προσκαλέσαμε τον νέο Δήμαρχο και θα είναι μεγάλη τιμή να έρθει και ο ίδιος και όλο το Δημοτικό Συμβούλιο να στηρίξουμε όλοι μαζί τη Λαμία.»

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.