ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ: Ψήφο κατα συνείδηση στο δεύτερο γύρο στο Δήμο Μώλου- Αγίου Κωνσταντίνου

Τα μέλη της κίνησης ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ευχαριστούν θερμά όλο τον κόσμο πού πίστεψε και στήριξε το όραμα που εξέφρασε. Από την πρώτη μέρα της δημιουργίας μας, με πολιτική ηθική, παλέψαμε με το μίζερο κατεστημένο και τους κομματικούς μηχανισμούς, για να ακουστεί επιτέλους και μια διαφορετική φωνή σε τούτον εδώ το τόπο.

Η ομάδα του ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ξεκίνησε έναν αγώνα πάνω σε νέες ιδέες, προοπτική και οράματα για τον τόπο μας.  Έναν αυθεντικό και ξεκάθαρο αγώνα για τον άνθρωπο και το δημότη.

Το ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ είναι εδώ.  Δίπλα όχι μόνο σε όσους μας τίμησαν με τη ψήφο τους, αλλά σε όλους τους συνδημότες. Ο αγώνας μας αυτός θα συνεχιστεί με δύναμη και αποφασιστικότητα, μέσω των (2) εδρών μας  στον Δήμο, για ένα καλύτερο μέλλον που θα πρέπει να το μοιραζόμαστε όλοι μας.

—————————-

Η δημοτική κίνηση Συμμετέχω ανακοινώνει πως κατά τη νέα εκλογική αναμέτρηση για ανάδειξη δημάρχου στις 25/5/2014 δεν πρόκειται να συνεργαστεί με καμία από τις δύο δημοτικές παρατάξεις Ανατροπή και Ελεύθερη Κίνηση Πολιτών.
Οι ψηφοφόροι της ως ελεύθεροι πολίτες αποφασίζουν μόνοι τους και κατά συνείδηση τι θα πράξουν. Κατηγορηματικά δηλώνεται πως οποιαδήποτε άλλη φημολογία σχετικά με το θέμα είναι ψευδής και εξυπηρετεί σκοπιμότητες.
Από πρώτη Σεπτέμβρη οι εκπρόσωποι του Συμμετέχω θα συνεργαστούν με όλα τα εκλεγμένα μέλη της τοπικής αυτοδιοίκησης για το καλό του τόπου μας, πάντα όμως στο πλαίσιο των προγραμματικών αρχών μας και χωρίς να παραβούν όσα διακηρύξαμε για την προάσπιση του δημόσιου συμφέροντος

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.