Συμβολική κατάληψη της ΠΑΘΕ από κατοίκους της Ανθήλης – Στη Λαμία ο Γ.Γ. του Υπουργείου «Υποδομών». Σύντομα νέοι σταθμοί διοδίων!!!

 Ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Υποδομών Στρ. Σιμόπουλος έρχεται τελικά αντί του Υπουργού Μιχάλη Χρυσοχοϊδη στη Λαμία  για να εξαγγείλει την ολοκλήρωση των έργων της ΠΑΘΕ  και την εγκατάσταση  νέων διοδίων(!) καθώς και τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις μέχρι την ολοκλήρωση των έργων  από την είσοδο της Λαμίας μέχρι την Ανθήλη.  Σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχει το πρωί της Πέμπτης στις 11.00 προγραμματισμένη σχετική  ενημερωτική συνέντευξη    στα Goodys στην Εθνική οδό    προς τους τοπικούς φορείς.

Εν τω μεταξύ αναστάτωση επικρατεί μεταξύ των κατοίκων στην Ανθήλη  καθώς ενημερώθηκαν ότι  από σήμερα κλειστή θα είναι η είσοδος της Λαμίας προς την Εθνική οδό. Η έξοδος από το Δ.Δ. Ανθήλης  προς τη Λαμία  μέχρι την ολοκλήρωση των έργων  ( μιλούν  για διάστημα 6 μηνών) θα γίνεται μέσω Αγίας Παρασκευής (ΒΙΠΕ) ή Δαμάστας. Στις παραπάνω παρακαμπτήριες θα διοχετεύεται  και όλη η κίνηση της Εθνικής οδού προς Λαμία, Δομοκό, Καρδίτσα αλλά και η αστική συγκοινωνία Ανθήλης-Λαμίας με ότι αυτό συνεπάγεται από ταλαιπωρία και κυκλοφοριακή συμφόρηση από φορτηγά και κάθε είδους οχημάτων  σε ένα στενό δρόμο.

 Σήμερα το πρωί οι κάτοικοι της Ανθήλης πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία του χωριού και βρίσκεται σε εξέλιξη συμβολικός αποκλεισμός της ΠΑΘΕ στο ύψος της Ανθήλης. Σύμφωνα με πληροφορίες κατά την διάρκεια της κινητοποίησης αποδοκιμάστηκε από τους κατοίκους ο εκπρόσωπος της κατασκευάστριας εταιρίας αλλά και ο Γ.Γ του Υπουργείου Υποδομών Στρ. Σιμόπουλος .

Τα χειρότερα έρχονται μετά την ολοκλήρωση των έργων οπότε προβλέπεται να λειτουργήσουν πλευρικά διόδια στην είσοδο και έξοδο της Λαμίας  και μετωπικά διόδια  στο κόμβο Αγίας Παρασκευής.  Επιπρόσθετα με την ολοκλήρωση της παράκαμψης της Στυλίδας προβλέπεται να λειτουργήσουν  δύο ακόμη πλευρικοί σταθμοί διοδίων στη Φθιώτιδα, ο ένας στην Αγία Μαρίνα και ο άλλος στην είσοδο των Ραχών.

Το Φθινόπωρο εφέτος προβλέπεται καυτό….

 

anthili DSC_1868 DSC_1875 DSC_1887

simopoulos

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.