Συλλυπητήρια μηνύματα για το θάνατο του Δημήτρη Τιμπλαλέξη

Σε ηλικία 76 ετών έφυγε από τη ζωή  ο εκπαιδευτικός, αυτοδιοικητικός  και  ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ στη Φθιώτιδα  Δημήτρης Π. Τιμπλαλέξης.

Για πολλά χρόνια στα κοινά, υπήρξε Αναπληρωτής Νομάρχης και Αντινομάρχης Φθιώτιδας, ενώ το 2011 έγινε και ο πρώτος Πρόεδρος του αιρετού Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδας. Το 2015 εξελέγη και πάλι Περιφερειακός Σύμβουλος, αυτή τη φορά με το ψηφοδέλτιο » Η Στερεά σε Νέα Τροχιά»  που στήριξε ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Ως εκπαιδευτικός εκπροσώπησε τους συναδέλφους του από τη θέση του Προέδρου της ΕΛΜΕ Φθιώτιδας αλλά και ως αιρετός στο Ανώτερο Περιφερειακό Υπηρεσιακό Συμβούλιο.

Σημειώνουμε ότι πραγματοποιήθηκε έκτακτη – κατεπείγουσα συνεδρίαση διά περιφοράς του Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδας, με μοναδικό θέμα:  «Απότιση φόρου τιμής στον αποβιώσαντα, Δημήτριο Τιμπλαλέξη, ο οποίος υπήρξε ο πρώτος Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδας.»

Συλλυπητήρια δήλωση του Περιφερειάρχη Στερεάς Φάνη Σπανού

«Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας αποχαιρετά με θλίψη τον Δημήτρη Τιμπλαλέξη.

Ο εκλιπών ως εκπαιδευτικός διετέλεσε Πρόεδρος της ΕΛΜΕ Φθιώτιδας. Ως αυτοδιοικητικός του β´ βαθμού Τοπικής Αυτοδιοίκησης επί Νομαρχιακών Αυτοδιοικήσεων, διετέλεσε Αντινομάρχης, Φθιώτιδας και Αναπληρωτής Νομάρχης.

Ο Δημήτρης Τιμπλαλέξης, με τη σύσταση του «Καλλικράτη», το 2011, έγινε ο πρώτος εκλεγμένος Πρόεδρος του αιρετού Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδας. Υπηρέτησε με ζήλο και προσήλωση το νεοσύστατο θεσμό και είχε σημαντική συμβολή στην εδραίωσή του.

Ολοκλήρωσε την αυτοδιοικητική του πορεία ως Περιφερειακός Σύμβουλος Φθιώτιδας με την παράταξη «Η Στερεά σε νέα τροχιά» του Ευάγγελου Αποστόλου.

Εκφράζουμε τα βαθιά και ειλικρινή μας συλλυπητήρια στους οικείους του!».

Δήλωση του Βαγγέλη Αποστόλου, πρώην Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Ν. Εύβοιας και πρώην Υπουργού με αφορμή την απώλεια του Δημήτρη Τιμπλαλέξη:

“Με οδύνη πληροφορήθηκα την απώλεια του Δημήτρη Τιμπλαλέξη.

Είχα την τύχη, ως επικεφαλής της παράταξης “Η Στερεά σε νέα Τροχιά”, να τον έχω πολύτιμο συνεργάτη μου.

Ξεχώρισα το ήθος, την αγωνιστικότητα, την ανθρωπιά και την ανιδιοτέλειά του. Υπηρέτησε το χώρο της αυτοδιοίκησης και την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας με ζήλο και συνέπεια και άφησε ανεξίτηλα τα ίχνη του.

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του”

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.