Συλλογικότητες Λαμίας:Συλλογή ειδοποιητηρίων εφορίας Χαρατσιού 2011 & επόμενα βήματα

Στην τακτική συνέλευση της Δευτέρας 11/2 στο Εργατικό Κέντρο, συναποφασίσαμε να συνεχίσουμε τη συλλογή των ειδοποιητηρίων που μας έχουν έρθει από την Γ.Γ.Π.Σ. του Υπουργείου Οικονομικών για πληρωμή του χαρατσιού (ΕΕΤΗΔΕ) του 2011.

Ήδη ένας σημαντικός αριθμός συμπολιτών μας ανταποκρίθηκε στην κίνηση αυτή.

Θα ακολουθήσει η ομαδική μας παρέμβαση στη Δ.Ο.Υ. Λαμίας για την επιστροφή των ειδοποιητηρίων με τη συνοδεία εξώδικης δήλωσης. Παρατείναμε την κίνηση, μετά και την ενημέρωση που είχαμε στην εκδήλωση στις 30/1 από τον  εισηγητή τον δικηγόρο Γιάννη Μυταλούλη, ο οποίος μας κατατόπισε για τα επόμενα βήματα μετά τη συμβολική επιστροφή. Όπως λέμε και στην εξώδικη δήλωση, αυτά θα είναι δικαστικές προσφυγές.

Συγκεκριμένα, ξεκινάμε άμεσα την προετοιμασία αγωγών ανακοπής που θα κατατεθούν στο Διοικητικό Πρωτοδικείο Λαμίας. Για όσους οφείλουν κάτω από 590 ευρώ, απαιτείται μόνο παράβολο αξίας 100 ευρώ, το οποίο μπορούν να το γλιτώσουν όσοι μπορούν να αποδείξουν οικονομική αδυναμία κάνοντας ανάλογη αίτηση στο δικαστήριο μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά (εκκαθαριστικό εφορίας, βεβαίωση ανεργίας, βεβαιώσεις ασθενειών η αναπηριών κλπ). Για όσους οφείλουν πάνω από 590 ευρώ, απαιτείται και δικηγόρος, του οποίου τη διαμεσολάβηση προσπαθούμε να εξασφαλίσουμε αφιλοκερδώς.

Τον ορισμό ημερομηνίας επιστροφής στη Δ.Ο.Υ. και τα έγγραφα όσων θέλουν να κάνουν αγωγές ανακοπών, θα συναποφασίσουμε και θα συντονίσουμε στην επόμενη συνέλευσή μας την ερχόμενη Δευτέρα 18/2 στις 8:00 μ.μ. στο Εργατικό Κέντρο. Κατ’ αρχήν, σημαντικό είναι να έρθουν όσοι ήδη έφεραν τα ειδοποιητήριά τους ως τώρα.

Επίσης, καλούμε και τους αγρότες που ήδη δήλωσαν πρόθεση για παρέμβασή τους στη Δ.Ο.Υ., αλλά και όποιον άλλο κλάδο με ίδια πρόθεση, να συμμετάσχουν στην κίνησή μας συντονισμένα και συνολικά, για παρέμβαση για επιστροφή Χαρατσιών και για ανακοπές.  

Στη συνέλευσή μας αυτή, σας περιμένουμε όλους εσάς που θα συμμετάσχετε στην κίνηση με την ομαδική μας παρέμβαση στη Δ.Ο.Υ. Λαμίας και με την άσκηση αγωγών ανακοπής.

Για τη συνέχιση συλλογής ειδοποιητηρίων, ομάδες μελών των Συλλογικοτήτων Λαμίας θα σας περιμένουν στο Εργατικό Κέντρο στην πλατεία Διάκου για να συμπληρώσετε την ομαδική φόρμα κατάθεσης με την υπογραφή σας και τα στοιχεία επαφής (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, email κλπ) και να παραλάβουν τα αντίγραφα των ειδοποιητηρίων σας, τις ακόλουθες ημέρες και ώρες:

Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013 07:00-09:00 μ.μ.

Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2013 07:00-09:00 μ.μ.

Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013 από 08:00 μ.μ. (στην εβδομαδιαία μας συνέλευση)

Συλλογικότητες Λαμίας

Συνέλευση πολιτών και συλλογικοτήτων: Εργατικό Κέντρο Λαμίας, κάθε Δευτέρα 08:00μμ

Διαδικτύωση – Ενημέρωση – Επικοινωνία: http://syllogikilamia.wordpress.com     

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.