Συλλογικότητες Λαμίας:»ΟΧΙ άλλη κατοχή»

28 Οκτώβρη 2012: Βροντοφωνάζουμε όλοι «ΟΧΙ άλλη κατοχή»

Σημειώνουμε στο βιογραφικό μας ότι «…κάτω από το βάρος της συνεχώς εντεινόμενης καταπίεσης είναι ανάγκη να εντείνουμε κι εμείς τον αγώνα συλλογικά, για την αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση της εξαθλίωσης, του κοινωνικού κανιβαλισμού και του φόβου που ανέκαθεν επιχειρείται να επιβληθούν σε όλους μας.»

Ζούμε καθημερινά την κλιμάκωση αυτής της καταπίεσης υπό το καθεστώς νέας κατοχής. Με νέα μέτρα των εντολοδόχων της τρόικας να έρχονται με ρυθμούς καταιγιστικούς για να παγιώσουν την εξαθλίωση του λαού. Με τις κινήσεις των κρατικών και παρακρατικών μηχανισμών, πότε μέσω πολιτικών με «ειδικό βάρος» ή μέσω «έγκριτων» ΜΜΕδων και πότε με τις συχνές εκρήξεις μισαλλοδοξίας των φασιστικών μορφωμάτων εντός κι εκτός Βουλής, να κάνουν το παν για να σπείρουν φόβους χρεοκοπιών και εμφυλίων με σκοπό να καταστείλουν την αντίστασή μας. Σήμερα, όλοι μαζί χωρίς ίχνος φόβου θα βροντοφωνάξουμε κατά όλων αυτών.

 Οι Πολίτες και οι Συλλογικότητες Λαμίας θα είμαστε στους δρόμους και τις πλατείες για να τιμήσουμε με αυτόν τον τρόπο, που τους αξίζει, τους αντιστασιακούς αγώνες των προγόνων μας κι όχι με τις ελεγχόμενες παρελάσεις υποτακτικών που οι δυνάστες μας επιβάλλουν.

 Καλούμε όλους τους συμπολίτες μας που πιστεύουν σε ένα μέλλον με πραγματική δημοκρατία χωρίς μισαλλοδοξία χωρίς ολοκληρωτισμό χωρίς ρατσισμό και φασισμό, να υψώσουμε όλοι μαζί φωνή και παράστημα αντίστασης. Δυναμικά αλλά πάντα ειρηνικά και περιφρουρώντας τη δράση μας για την αποτροπή οποιουδήποτε κακόβουλου στοιχείου θα ήθελε να αμαυρώσει τον αγώνα μας με προβοκατόρικες βίαιες ενέργειες.

 Συλλογικότητες Λαμίας

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.