Συλλαλητήρια για την εισβολή των ματ στην ΕΡΤ σε όλη τη χώρα- Συγκέντρωση διαμαρτυρίας και στη Λαμία

Συλλαλητήρια διαμαρτυρίας για την εισβολή των ΜΑΤ, την  πραξικοπηματική  κατάλυση της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης και την προάσπιση της δημοκρατίας οργανώνονται σε όλη τη χώρα.

Στην Αθήνα πραγματοποιήθηκε μεγάλη συγκέντρωση αλληλεγγύης στους εργαζόμενους της ΕΡΤ στην πλατεία της Αγίας Παρασκευής. Εξω από το ραδιομέγαρο της ΕΡΤ  με τα ματ παρατεταγμένα στην είσοδο μεταδόθηκε  το κεντρικό δελτίο ειδήσεων των εργαζομένων το οποίο παρακολούθησαν εκατομμύρια θεατές…Να βγουν στους δρόμους  κάλεσαν τους πολίτες οι εργαζόμενοι στην ΕΡΤ. Η ΠΟΣΠΕΡΤ και οι διοικητικοί καλούν σε νέα συγκέντρωση διαμαρτυρίας αύριο στα προπύλαια.

Στη Λαμία σε  συγκέντρωση διαμαρτυρίας  στην πλατεία Πάρκου κάλεσε την Πέμπτη το απόγευμα φορείς και πολίτες ο ΣΥΡΙΖΑ Φθιώτιδας.  Στη συγκέντρωση συμμετείχαν επίσης ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ και  η  ΑΝΤΑΡΣΥΑ.

Δήλωση Βαγγέλη Σακελάρη Γραμματέα Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Φθιώτιδας

Δήλωση Βασίλη Ζούμπου εκπροσώπου ΑΝΤΑΡΣΥΑ Φθιώτιδας

 

Οι κινητοποιήσεις θα κορυφωθούν την Κυριακή το βράδυ με τη  μεγάλη συγκέντρωση διαμαρτυρίας   στην πλατεία Συντάγματος , όταν θα συζητείται στη Βουλή η πρόταση δυσπιστίας  κατά της κυβέρνησης Σαμαρά που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ.

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.