Συλλήψεις στη Στυλίδα για καλλιέργεια χασισόδεντρων σε δασική περιοχή

Συνελήφθησαν,  το βράδυ της Δευτέρας (06-06-2016)  στην ευρύτερη περιοχή  της Στυλίδας Φθιώτιδας, δύο ΄Ελληνες και αδέλφια ηλικίας 53 και 46 ετών αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα άντρες  του αστυνομικού τμήματος Στυλίδας εντόπισαν σε ορεινή και δύσβατη περιοχή, ειδικά διαμορφωμένο χώρο, εντός του οποίου καλλιεργούνταν δενδρύλλια κάνναβης.

Η ανωτέρω περιοχή τέθηκε σε πολυήμερη διακριτική επιτήρηση και στο πλαίσιο οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης, εντοπίστηκαν χθες το βράδυ οι δύο συλληφθέντες να προσεγγίζουν και να εισέρχονται στον προαναφερόμενο χώρο, όπου προέβησαν στην περιποίηση (17) δενδρυλλίων κάνναβης, ύψους  από (0,3) έως (0,6) μέτρων, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν. Επίσης, από το σημείο κατασχέθηκαν πλαστικά δοχεία και γεωργικά εργαλεία.

Επιπλέον, σε  έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία τους, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • (2) δενδρύλλια κάνναβης ύψους (0,5) μέτρα το καθένα,
  • μία αυτοσχέδια χάρτινη συσκευασία, που περιείχε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης αναμεμειγμένη με καπνό, μεικτού βάρους (3,2) γραμμαρίων,
  • (700) σπόροι κάνναβης, εντός αυτοσχέδιων χάρτινων συσκευασιών,

Την έρευνα και το προανακριτικό έργο ενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Στυλίδας, ενώ οι συλληφθέντες  οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λαμίας.

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.