Συλλήψεις για ναρκωτικά σε Μαρτίνο, Ιτέα και Χαλκίδα

 Συνεχίζονται  οι στοχευμένοι αστυνομικοί έλεγχοι, στο πλαίσιο του ευρύτερου επιχειρησιακού σχεδιασμού της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδας.

Κατά τη διάρκεια αυτών των ελέγχων,  συνελήφθησαν το τελευταίο 24ωρο, στην Περιφέρεια Στερεάς  επτά (7) άτομα, για παραβάσεις νομοθεσίας περί ναρκωτικών και ειδικότερα:

  • ΄Ελληνας στο Μαρτίνο Φθιώτιδας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αταλάντης, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας. Κατασχέθηκαν σε νομότυπη έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, (3) δενδρύλλια κάνναβης, μετά πλήρους ριζικού συστήματος σε ανάπτυξη, ύψους από (0,80) έως και (2) μέτρων το καθένα, (1) δενδρύλλιο κάνναβης ύψους (0,80) μέτρα, σε φάση αποξήρανσης και φυτικά αποσπάσματα κάνναβης (αποξηραμένα φύλλα), συνολικού μεικτού βάρους (36,2) γραμμαρίων.
  • Δύο (2) ΄Ελληνες (ένας άντρας και μία γυναίκα) στην Ιτέα Φωκίδας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος & του Τμήματος Τροχαίας Ιτέας. Κατασχέθηκαν ποσότητα ηρωίνης σε μορφή βράχου, συνολικού βάρους (5,5) γραμμαρίων και διάφορα σύνεργα για τη θραύση και τη χρήση της εν λόγω ναρκωτικής ουσίας.
  • Τέσσερις (4)  ΄Ελληνες  στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς της Β’ Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Ευβοίας. Κατασχέθηκαν μικροποσότητες ακατέργαστης κάνναβης.

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.