Συγκέντρωση αλληλεγγύης στους 12 δικαζόμενους αγρότες έξω από τα Δικαστήρια Λαμίας (Πέμπτη ώρα 13.00)

Με χειροκροτήματα υποδέχτηκαν οι αγρότες που είχαν συγκεντρωθεί έξω από  την Αστυνομική Διεύθυνση Λαμίας, τους 12 συναδέλφους τους που είχαν συλληφθεί κατά τη διάρκεια της επίθεσης των ΜΑΤ στο μπλόκο της Ανθήλης το μεσημέρι .

 Οι συλληφθέντες αφέθηκαν ελεύθεροι γύρω στις 9 μμ και θα δικαστούν αύριο το μεσημέρι  με κατηγορίες για παρακώλυση των συγκοινωνιών, φθορά ξένης περιουσίας και βιαιοπραγίες.

Νωρίτερα  στις 11.30 το πρωί της Πέμπτης  ο Πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ  Αλεξης Τσίπρας θα επισκεφτεί τους αγρότες της Φθιώτιδας  που είναι συγκεντρωμένοι έξω από το  χώρο της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας.

Ο πρόεδρος του ΠΑΜΦΘΙΩΤΙΚΟΥ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ  Δημήτρης Δημογιάννης που ήταν μεταξύ των συλληφθέντων  κατά την έξοδο του από την αστυνομία  έκανε λόγο για προσπάθεια τρομοκράτησης των αγροτών και κατάλυση της δημοκρατίας. Απήθυνε κάλεσμα  σε όλους τους φορείς και πολίτες να συμπαρασταθούν στον αγώνα των αγροτών και να συμμετάσχουν σε συγκέντρωση αλληλεγγύης στους δικαζόμενους αγρότες αύριο Πέμπτη στη 13.00 το μεσημέρι  έξω από τα Δικαστήρια Λαμίας.

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.