Στις πληγείσες από τις πλημμύρες περιοχές του Δομοκού ο Στέφανος Κασσελάκης- Συνάντηση με τον Απ. Γκλέτσο

Με επίσκεψη  στα κάτω  χωριά του Δομοκού  έκλεισε την περιοδεία του σε Θεσσαλία και Φθιώτιδα  στις περιοχές που επλήγησαν  από τις  πρόσφατες πλημμύρες ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης συνοδευόμενος από τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του κόμματος Σωκράτη Φάμελλο.

Εκεί στα χωράφια που καταστράφηκαν από την πρόσφατη κακοκαιρία περίμεναν τον πρόεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας  με τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Απόστολος Γκλέτσος, υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι του συνδυασμού του,  ο πρόεδρος του Νέου Μοναστηρίου Νικόλαος Καλημέρης και αγρότες της περιοχής.
Ο Απόστολος Γκλέτσος υποδέχτηκε θερμά τον Στέφανο Κασσελάκη ο οποίο απευθυνόμενος στου αγρότες τους κάλεσε  να στηρίξουν την υποψηφιότητα  του. » Που πήγαν τα λεφτά:   Δεν  γίνανε αντιπλημμυρικά έργα…Εχει πνιγεί κόσμος. Φωνάζουμε! Φωνάζουμε! Αλλά κανείς εισαγγελέας δεν με έχει καλέσει. Μήπως υπάρχει ασυλία για την Στερεά Ελλάδα;»  υπογράμμισε  ο Απόστολος Γκλέτσος. «Εγώ το έχω πει μπροστά στον ΄Αρειο Πάγο. Ο μεγάλος ασθενής της χώρας είναι η Δικαιοσύνη , και το  ξαναλέω και το ξαναλέω. Ο κόσμος το καταλαβαίνει…»  τόνισε ο Στέφανος Κσσελάκης.

Ο κ. Κασσελάκης που επισκέφτηκε για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες μέρες τον Δομοκό συνομίλησε με πολίτες και αγρότες της περιοχής μεταξύ των οποίων ο Βάιος Γκανής, οι οποίοι αναφέρθηκαν  στα μεγάλα  προβλήματα που άφησαν πίσω τους οι δύο συνεχόμενες καταστροφικές κακοκαιρίες που έπληξαν την περιοχή και τα μετρ που πρέπει να ληφθούν. «Τα χωράφια μας μπαζώθηκαν  για 5-6 χρόνια είναι αδύνατον  να καλλιεργηθούν», τόνισαν. » ΄Εχουμε αφεθεί στην τύχη μας. Χρειάζονται  άμεσα έργα αποκατάστασης και αποζημιώσεις και μέτρα στήριξης  του αγροτικού κόσμου από την  Πολιτεία».

«Ως κόμμα ανοιγόμαστε στην κοινωνία. Θα παράξουμε πολιτική μαζί» είπε μεταξύ άλλων  ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δίνοντας την υπόσχεση  στους παρευρισκόμενους: «Θα  επανέλθουμε, θα γυρίσουμε δεν θα ξεχαστεί».

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.