Στη Λαμία τη Δευτέρα ο Βαγγ. Μεϊμαράκης για τα 40 χρόνια της ΝΔ

Στη  πόλη της Λαμίας θα βρεθεί τη Δευτέρα ο Βουλευτής της ΝΔ και πρόεδρος της Βουλής Βαγγέλης Μεϊμαράκης ο οποίος και θα παρευρεθεί σε κομματική εκδήλωση για τα 40 χρόνια της ΝΔ.   Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 7:30  το βράδυ  στον  Άγιο Λουκά. Διαβάστε τη σχετική ανακοίνωση – πρόσκληση.

«H μεγάλη Φιλελεύθερη και Δημοκρατική Παράταξη, η παράταξη των μεγάλων Επιλογών, της Ευρώπης και του Καθήκοντος η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ συμπληρώνει φέτος 40 Χρόνια παρουσίας και υπεύθυνης προσφοράς στην Πατρίδα.

Στο νομό μας, την Φθιώτιδα, την έδρα της Στερεάς, οι γενιές και γενιές πολιτικών που έχουν εκφρασθεί, συμμετάσχει και προσφέρει, ανιδιοτελώς, διαχρονικά, άφησαν παρακαταθήκη σπουδαία για όλους μας και πυξίδα για τις προκλήσεις του Σήμερα και τις Στοχεύσεις του Μέλλοντος.

Η Nομαρχιακή Διοικούσα Επιτροπή ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ  και η Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Ν. Φθιώτιδας τιμώντας την επέτειο πραγματοποιούν, την Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2014,  ώρα 19.30,  στη Λαμία,  στον Αγ. Λουκά  (πρώην Τουριστικό Περίπτερο)  Εκδήλωση για τον εορτασμό αυτό.

Κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων – Βουλευτής Β’ Αθηνών  κ. ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ  ΜΕΪΜΑΡΑΚΗΣ.

Προσκαλούμε όλους τους πολίτες να μας τιμήσουν με την παρουσία τους. »

Από τη
ΝΟ.Δ.Ε. και την Ο.Ν.ΝΕ.Δ.
Φθιώτιδας

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.