Στα «λευκά» τη Τρίτη η Φθιώτιδα

Στα «λευκά» θα ντυθεί όλη η χώρα από το απόγευμα της Τρίτης με πτώση της θερμοκρασίας κατά 10 περίπου βαθμούς και ασθενείς χιονοπτώσεις από το βράδυ της ίδιας ημέρας, όχι μόνο στα ορεινά αλλά και σε ημιορεινές περιοχές της κεντρικής και βόρειας χώρας με χαμηλό υψόμετρο.

Παράλληλα, οι βοριάδες στο Αιγαίο θα ενισχυθούν στα 7-8 και τοπικά 9 μποφόρ από το βράδυ της Τρίτης μέχρι το βράδυ της Πέμπτης, οπότε και κατά πάσα πιθανότητα θα εκδοθούν απαγορευτικά απόπλου από τα κατά τόπους λιμεναρχεία.

Την Τετάρτη περιμένουμε ασθενείς χιονοπτώσεις περίπου από τα 300-400 μέτρα στην ανατολική και νότια Φθιώτιδα-Λοκρίδα, Μαγνησία, Βοιωτία, κεντρική και βόρεια Εύβοια και ΒΑ Πελοπόννησο και ασθενείς βροχές ή χιονόνερο στα πεδινά των περιοχών αυτών.

Ειδικότερα, στην περιοχή του Μαρτίνου οι οδηγοί συνίσταται να έχουν μαζί τους  αντιολισθητικές αλυσίδες,  ενώ δεν αποκλείεται πολύ πρόσκαιρα, τα ξημερώματα της Τετάρτης να δούμε νιφάδες χιονιού ακόμη και στις βόρειες περιοχές της Λαμίας (Γαλανέικα, Εργατικές Κατοικίες). Από το μεσημέρι ωστόσο τα φαινόμενα θα παρουσιάσουν ύφεση και θα επανέλθει η ηλιοφάνεια.

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.