Σταθερά ψηλά τα κρούσματα – Δυο εντοπίστηκαν στη Λαμία

Στα 1.997 ανέρχονται τα σημερινά κρούσματα (Παρασκευή 9 Ιουλίου). Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΕΟΔΥ, οι διασωληνωμένοι είναι 141 και οι νέοι θάνατοι εξαιτίας της νόσου το τελευταίο 24ωρο είναι 12 .

Σταθερά η Αττική βρίσκεται στην πρώτη θέση με 1.022 νέα κρούσματα κορονοϊού. Στο κέντρο της Αθήνας εντοπίστηκαν 289 νέα περιστατικά covid-19, ενώ το Ηράκλειο Κρήτης βρίσκεται για άλλη μια ημέρα ψηλά με 106 νέα κρούσματα, ξεπερνώντας και πάλι τη Θεσσαλονίκη η οποία έχει 93 νέα κρούσματα κορονοϊού.

Δύο νέα κρούσματα εντοπίστηκαν σήμερα στους δειγματοληπτικούς ελέγχους που έγιναν στη Λαμία . Συγκεκριμένα στην Πλατεία Ελευθερίας έγιναν από τον ΕΟΔΥ 154 δειγματοληψίες και δεν βρέθηκε κανένα θετικό . Το ιδιο αρνητικό αποτέλεσμα είχαμε και στις δειγματοληψίες στην Πλατεία Αγίου Αθανασίου στα Γαλανέικα όπου έγιναν 60 δειγματοληψίες .

Αντίθετα στην Οδό Φιλίας έγιναν 237 δειγματοληψίες και βρέθηκαν δύο  θετικά κρούσματα  . Και τα δυο αναφέρουν στενή επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα και είχαν ήπια συμπτώματα.

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.