Σοφία Σακοράφα: Φτάνει πιά! Να τους διώξουμε το συντομότερο για τη σωτηρία της πατρίδας (φωτο & βίντεο από την επίσκεψη στη Λαμία)

Προεκλογική περιοδεία στη Λαμία πραγματοποίησε την Παρασκευή 2/5/2014 η υποψήφια ευρωβουλευτής  του ΣΥΡΙΖΑ Σοφία Σακοράφα.   Κατά την διάρκεια της επίσκεψης  συνοδευόμενη από μέλη της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Φθιώτιδας και υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους η Σοφία Σακοράφα είχε μια σειρά συναντήσεων με φορείς της Φθιώτιδας. Ειδικότερα  η υποψήφια ευρωβουλευτής  επισκέφτηκε το Δημαρχείο Λαμίας όπου είχε την ευκαιρία να  συζητήσει με το Δήμαρχο και τους εργαζόμενους, τους εργαζόμενους της Περιφέρειας Στερεάς, τη Διοίκηση του Οικονομικού Επιμελητηρίου και  του Τεχνικού Επιμελητηρίου Αν.  Στερεάς καθώς και την έκθεση ρομποτικής στο ΤΕΙ Λαμίας.

Δηλώσεις της υποψήφιας Ευρωβουλευτή Σοφίας Σακοράφα στο www.altpress.gr

Το απόγευμα η Σοφία Σακοράφα μίλησε σε μέλη και φίλους του κόμματος στο εκλογικό κέντρο του ΣΥΡΙΖΑ στην οδό Διάκου μεταφέροντας  αγωνιστικό μήνυμα νίκης στις τριπλές  εκλογές του Μαΐου  που θα ανοίξει το δρόμο για απαλλαγή της χώρας από τα μνημόνια, τη συγκυβέρνηση και την τρόικα. Στη συνέχεια επισκέφτηκε το εκλογικό κέντρο της ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ για τη ΛΑΜΙΑ όπου την υποδέχτηκαν η υποψήφια Δήμαρχος Λαμίας Μαρία Αντωνίου Σιούτα, υποψήφιοι και φίλοι της δημοτικής κίνησης.

 «Φτάνει πια! Να  τους διώξουμε το συντομότερο για τη σωτηρία της πατρίδας», τόνισε η Σοφία Σακοράφα προσθέτοντας πως η νίκη του ΣΥΡΙΖΑ και η  αλλαγή των συσχετισμών στο Ευρωκοινοβούλιο  υπέρ των δυνάμεων της Ευρωπαϊκής Αριστεράς θα σηματοδοτήσουν αλλαγή πλεύσης από την  αυταρχική και νεοφιλελεύθερη Ευρώπη προς    την Ευρωπαϊκή Ενωση των λαών, της Δημοκρατίας και της Αλληλεγγύης που οραματιζόμαστε.

Ρεπορταζ: Νίκος Παρμενόπουλος

sakorafa 019sakorafa 007sakorafa 011sakorafa 013sakorafa 002sakorafa 022

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.