Σοκ στη Στυλίδα: Νεκρός μετά από τροχαίο βρέθηκε ο 34χρονος που αγνοούνταν

Σοκαρισμένη η κοινωνία της Στυλίδας από την είδηση του τραγικού θανάτου ενός ακόμη  νέου σε τροχαίο. Νεκρός βρέθηκε νωρίς το απόγευμα (5 Μαΐου). Πρόκειται για έναν ο 34χρονος  που αγνοούνταν από το βράδυ της Τετάρτης και ο οποίος  βρέθηκε νεκρός  νωρίς το απόγευμα ( 5 Μαΐου).

Σύμφωνα με πληροφορίες,ο άτυχος νέος  είχε φύγει από το σπίτι του και όταν ξημέρωσε και δεν επέστρεψε, η οικογένειά του ανησύχησε και το πρωί της Πέμπτης δήλωσαν την εξαφάνιση του στο αστυνομικό τμήμα Στυλίδας. Αμέσως ξεκίνησαν έρευνες στην ευρύτερη περιοχή από την αστυνομία, την πυροσβεστική με τη συνδρομή και της 7ης ΕΜΑΚ που  επικεντρώθηκαν στη διαδρομή από Λαμία για Στυλίδα, αφού υπήρχαν πληροφορίες ότι το βράδυ  ήταν στη Λαμία για διασκέδαση και έφυγε με τη μηχανή του για να επιστρέψει στη Στυλίδα.

Τελικά γύρω στις 5:00΄ το απόγευμα ο σκύλος της 7ης ΕΜΑΚ τον εντόπισε νεκρό μέσα σε ένα ρυάκι κοντά στο εργοστάσιο ΑΚΜΗ στον παράδρομο της ΠΑΘΕ δίπλα από τη μηχανή μεγάλου κυβισμού που οδηγούσε.  Όλες οι ενδείξεις δείχνουν ότι το θύμα ενεπλάκη  σε τροχαίο ατύχημα,  έχασε τον έλεγχο της μηχανής και κατέληξε εκτός δρόμου με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο. 

Η αστυνομία εξετάζει τις συνθήκες θανάτου του 34χρονου ενώ αναμένεται και η έκθεση του ιατροδικαστή  για να διαφωτίσει περαιτέρω την υπόθεση.

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.