Σοβαρό τροχαίο με νταλίκα στον παράδρομο της Τραγάνας

Λίγο μετά την πολύνεκρη τραγωδία με την  καραμπόλα αυτοκινήτων στην Εγναντία που συγκλόνισε το Πανελλήνιο,  νέο τροχαίο με νταλίκα σημειώθηκε σε παράδρομο της Εθνικής οδού Αθηνών-Λαμίας.

 Ειδικότερα στις 7:15΄ το πρωί στον παράδρομο από Προσκυνά προς Μαλεσίνα  νταλίκα  που είχε κατεύθυνση προς Αθήνα και έκανε χρήση του παράδρομου για να αποφύγει τα διόδια  στην ΠΑΘΕ  συγκρούστηκε με βαν το οποίο κινούνταν στην αντίθετη κατεύθυνση.  Σύμφωνα με πληροφορίες εκείνη την ώρα ψιλόβρεχε και το οδόστρωμα ήταν ολισθηρό με αποτέλεσμα σε κατηφορικό σημείο του δρόμου ο οδηγός του βαν να χάσει τον έλεγχο και να πέσει πάνω στην νταλίκα. Από τη σύγκρουση τραυματίστηκε πολύ σοβαρά ο Βούλγαρος  οδηγός του βαν, ο οποίος διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Λαμίας, όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Αυτά είναι τα αποτελέσματα της πολιτικής των υπέρογκων διοδίων που  αναγκάζουν οδηγούς βαρέων οχημάτων  αλλά και ΙΧ να κινούνται σε στενούς παράδρομους που  μετατρέπονται σε καρμανιόλες για τους οδηγούς αλλά και τους κατοίκους των οικισμών  από τους οποίους διέρχονται. Παρά τις καταγγελίες , τις κινητοποιήσεις  των κατοίκων της Τραγάνας και του Προσκυνά το Υπουργείο Υποδομών  δεν φαίνεται να συγκινείται. Επιμένει   στην εφαρμογή των αποικιοκρατικών συμβάσεων παραχώρησης των Εθνικών οδών  και την απαρέγκλιτη είσπραξη του χαρατσιού των διοδίων  αδιαφορώντας για τις παράπλευρες  επιπτώσεις στην στη ζωή των  κατοίκων που έχουν μετατραπεί σε όμηροι των φορτηγών.

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.