Σε λίμνη μετατράπηκε η κοιλάδα του Σπερχειού- Μεγάλες καταστροφές (Δείτε εικόνες)

Σε λίμνη μετατράπηκε για μια ακόμη  φορά η κοιλάδα του Σπερχειού   προκαλώντας  ανυπολόγιστες καταστροφές στις καλλιέργειες, σε επιχειρήσεις και  κατοικίες. Κι είμαστε ακόμη στην αρχή του χειμώνα…

Τα νερά  έφτασαν   έξω από τη Λαμία και η  Τροχαία διέκοψε την κυκλοφορία  προς τις κοινότητες Φραντζή, Γοργοπόταμο, Κομποτάδες , Κόμμα αλλά και στον Ε65 και σε  περιοχές της  Δυτικής Φθιώτιδας που επλήγησαν από την ισχυρή βροχόπτωση.

Νωρίτερα, το πρωί της Κυριακής η 7η ΕΜΑΚ απεγκλώβισε συνολικά 30 κατοίκους στο Δ.Δ. Κόμμα  με κάθε  μέσο   γκρέϊντερ, βάρκες, μπουλντόζες. Ζώα πνίγηκαν στα νερά που πλημμύρισαν τα πάντα και έφτασαν τα 2 μέτρα. Ευτυχώς,  δεν υπήρξαν  ανθρώπινα θύματα.

 Οι πλημμύρες  του Σπερχειού  είναι ένα χρόνιο πρόβλημα που  μετά   την κατασκευή  των νέων  οδικών αξόνων  και των  αντιπλημμυρικών μικροεπεμβάσεων αντί να βελτιώνεται   δείχνει να  γίνεται όλο και πιο  οξύτερο  δημιουργώντας αισθήματα  αγανάκτησης στους κατοίκους της περιοχής που χόρτασαν υποσχέσεις.

 Δείτε  συγκλονιστικές εικόνες από την πλημμυρισμένη κοιλάδα του Σπερχειού  λίγο έξω από  το κέντρο της Λαμίας με το φακό του altpress ΦΘΙΩΤΙΔΑ.

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.