Π. Στασινός: Μόνο θλίψη προκαλούν οι εικόνες από τον Άγιο Λουκά- Άφησαν φέσια 370.000 ευρώ στους δημότες!

 Ανάρτηση για το λουκέτο στο αναψυκτήριο -εστιατόριο  του Αγίου Λουκά έκανε στην προσωπική του ιστοσελίδα στο facebook, ο Αντιδήμαρχος και επικεφαλής της παράταξης ΛΑΜΙΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ Παναγιώτης Στασινός. 
Πρόκειται για ένα   περιουσιακό στοιχείο του Δήμου στο πιο εμβληματικό σημείο της πόλης που δόθηκε   για εκμετάλλευση  σε ιδιώτη. Οι φωτογραφίες μιλούν από μόνες τους για τα αποτελέσματα της ιδιωτικής πρωτοβουλίας
΄Όπως αναφέρει ο κ. Στασινός,  ο επιχειρηματίας που είχε ενοικιάσει το κτίριο το οποίο διαχειρίζεται  η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου, το άδειασε  αιφνιδιαστικά  μέσα σε μια νύχτα αφήνοντας χρέη 370.οοο ευρώ στους δημότες! 
«Συνεργοί όσοι υπέθαλψαν και συντήρησαν αυτή την κατάσταση… Αναμένω όσους χρέωσαν τους δημότες να αναλάβουν τις ευθύνες τους», υπογραμμίζει ο κ. Στασινός.

Ολόκληρη η ανάρτηση του Παναγιώτη Στασινού

Panagiotis Stasinos 3 ώρες

Μόνο θλίψη προκαλούν οι εικόνες απο τον Άγιο Λουκά στη Λαμία.
Ο επιχειρηματίας άδειασε κυριολεκτικά τον χώρο που τον φιλοξενούσε αφήνοντας περί τις 370.000 ευρώ φέσια στους δημότες μας.

Συνεργοί σε αυτή την απαξίωση ενός απο τα πιο εμβληματικά σημεία της Λαμίας και της κατασπατάλησης του δημοτικού χρήματος όσοι υπέθαλψαν και συντήρησαν αυτήν την κατάσταση.

Δυστυχώς οι λίγες φωνές αγωνίας που εκφράζαμε τόσα χρόνια ως αντιπολίτευση σε δημοτικό συμβούλιο και Δ.Σ.Κοινωφελους αγνοήθηκαν επιδεικτικά.

Αναμένω όσους χρέωσαν τους δημότες να αναλάβουν τις ευθύνες τους!

*Να ενημερώσω πως ήδη από την Πέμπτη όταν έγινε γνωστό στην Δημοτική Αρχή το γεγονός, με απόφαση Δημάρχου, συστήθηκε τριμελής επιτροπή από την Τεχνική Υπηρεσία για πλήρη εκτίμηση και απογραφή του δημοτικού κτηρίου που αιφνιδιαστικά ερήμωσε μέσα σε μια νύκτα.

Άμεσα επίσης συγκαλείται έκτακτο Δ.Σ. της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου για να δρομολογηθούν οι νομικές ενέργειες που απαιτούνται για την προστασία των συμφερόντων των δημοτών.

 

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.