Πυρκαγιά από τροχαίο σε δασική έκταση στο δρόμο Λαμίας – Δομοκού. Κινδύνευσε να καεί δικυκλιστής

Σε τροχαίο οφείλονταν η φωτιά που εκδηλώθηκε λίγο μετά τις 2:15΄ το μεσημέρι σε δασική έκταση δίπλα στο δρόμο Λαμίας – Δομοκού, στο ύψος της διασταύρωσης για Δίβρη. Ειδικότερα, οδηγός δικύκλου από τη Χαλκίδα έχασε τον έλεγχο της μηχανής που οδηγούσε με αποτέλεσμα να βγει εκτός δρόμου  σε ένα χαντάκι καταπλακωμένος από τη μηχανή που πήρε φωτιά.

Ο φίλος του που επέβαινε σε δεύτερη μηχανή και προπορευόταν σταμάτησε να τον βοηθήσει, αλλά ευτυχώς   σε κοντινή απόσταση κινούνταν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που έσπευσε σε βοήθεια. Ο νεαρός δικυκλιστής, απεγκλωβίστηκε  έγκαιρα  πριν καεί ζωντανός κάτω από τα συντρίμμια της μηχανής του. Σύμφωνα με πληροφορίες, μεταφέρθηκε με το ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Λαμίας, με τραύμα στο πόδι. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο νεαρός φορούσε κράνος και ειδική στολή πουτον προφύλαξαν κατά τη διάρκεια του τροχαίου ατυχήματος.

Η φωτιά επεκτάθηκε λόγω των ισχυρών ανέμων που φυσούσαν στην περιοχή και χρειάστηκε να επέμβουν 9 πυροσβεστικά οχήματα και τα αεροσκάφη από το αεροδρόμιο της Λαμίας, προκειμένου η Π.Υ. να καταφέρει να τη θέσει υπό έλεγχο πριν επεκταθεί.

 

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.