Πρώτη των πρώτων με άριστη βαθμολογία στις Πανελλήνιες, η Εύη Χαρίλα από την Λαμία

Η Εύη Χαρίλα που αποφοίτησε από το 4ο γενικό λύκειο Λαμίας αρίστευσε στις πρόσφατες πανελλήνιες εξετάσεις με τις εκπληκτικές βαθμολογίες : 20 στα μαθηματικά , 20 στην χημεία, 19,9 στην φυσική και 19,6 στην έκθεση.

Σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία η συγκεντρωτικής της βαθμολογία είναι μια από τις μεγαλύτερες πανελλαδικά (19.820 έως 19.900 μόρια) πολύ κοντά στο απόλυτο άριστα.

Η Εύη Χαριλα φιλοξενήθηκε στα αναλυτικά γεγονότα του STAR και μίλησε για την μεγάλη επιτυχία και τους στόχους της. Η σχολή που θέλει να περάσει η Εύη Χαριλά είναι αυτή των Ηλεκτρολόγων Μηχανικών για τις επαγγελματικές ευκαιρίες που προσφέρει.

Όπως υπογράμμισε: «Με καλή προετοιμασία και σωστές βάσεις από τα πρώτα χρόνια του σχολείου, ο κάθε μαθητής μπορεί να τα καταφέρει και να πετύχει, αρκεί να μην απογοητευθεί και να  επιμείνει στα όνειρά του».

Συγχαρητήριο μήνυμα από το 4ο ΓΕΛ Λαμίας

Ο Σύλλογος Διδασκόντων και Διδασκουσών συγχαίρει τις μαθήτριες και τους μαθητές του σχολείου για τις υψηλές επιδόσεις τους στις πανελλαδικές εξετάσεις 2022 –ιδιαίτερα δε την Παρασκευή Χαρίλα ως πρώτη των πρώτων σε πανελλήνιο επίπεδο–και εύχεται σε όλα τα παιδιά καλές σπουδές, υγεία και διαρκή πρόοδο.

Ο Διευθυντής

Οδυσσέας Γκοτζαμάνης,

φιλόλογος

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.