Πρόταση Ευθύνης-Νίκος Σταυρογιάννης: Συνεχίζουμε μαζί με έργα!

Συνεχίζει τις επισκέψεις του στις συνοικίες της Λαμίας και τις επαφές του με τους δημότες  ο Νίκος Σταυρογιάννης  μαζί με υποψήφιους  Δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού «Πρόταση Ευθύνης» για το Δήμο Λαμιέων.

Το Σαββατοκύριακο  βρέθηκαν στην Νέα Μαγνησία, Νέα Αμπλιανη, την  Αγία Παρασκευή, την Μεγάλη Βρύση και  τις Εργατικές Κατοικίες της Νέας Μαγνησίας  ενώ στη συνέχεια επισκέφτηκαν τη Ροδίτσα.

Δείτε την ανάρτηση του Νίκου Σταυρογιάννη στο facebook:

«Νέα Μαγνησία, Νέα Άμπλιανη και σχεδόν ανάμεσα η οδός Βασιλικών: δύο από τις πολλές όμορφες συνοικίες του Δήμου μας με αρκετά προβλήματα στις υποδομές αν και νέες σχετικά σε σχέση με την υπόλοιπη Λαμία.
Από το 2015 μέχρι σήμερα, κατασκευάσαμε εκεί, μεταξύ άλλων, την αντιπλημμυρική προστασία της οδού Στυλίδος και ολοκληρώνουμε την ανάπλαση του δρόμου, κατασκευάσαμε και επισκευάσαμε πεζοδρόμια, κάναμε ασφαλτοστρώσεις/τσιμεντοστρώσεις σε δρόμους που ήταν ακόμα χωματόδρομοι.
Τοποθετήσαμε το ταρτάν στην Καμαρίτσα με στόχο να αναβαθμιστεί όλη η περιοχή με την αποπεράτωση του σταδίου που ετοιμάζουμε ενώ αυτή τη στιγμή ήδη κατασκευάζουμε και τον κυκλικό κόμβο επί της Βασιλικών για να συνεχίσουμε με αυτόν στις οδούς Σόλωνος-Πλαταιών-Πηλίου.
Κατασκευάσαμε νέες αίθουσες στο 6ο Νηπιαγωγείο και καινούριο ΚΔΑΠ στην Νέα Άμπλιανη, ανακαινίσαμε την παιδική χαρά και το Σεπτέμβρη λειτουργούμε το νέο βρεφικό τμήμα στη Νέα Μαγνησία.
Έχουμε όμως πολλά ακόμα να κάνουμε.
Γι’αυτό, συνεχίΖΟΥΜΕ μαζί!

«Από την Αγία Παρασκευή και τη Μεγάλη Βρύση έως τις Εργατικές Κατοικίες Νέας Μαγνησίας: με μεγάλες παρεμβάσεις όπως η αντιπλημμυρική θωράκιση- ανάπλαση της οδού Στυλίδος και η ανακατασκευή του γηπέδου της Μεγάλης Βρύσης ή και μικρότερες όπως η ανακατασκευή του γηπέδου μπάσκετ στις Εργατικές Κατοικίες, ανακαινίσεις σε παιδικές χαρές, τοιχία, επίλυση ζητημάτων ύδρευσης σε τμήματα των κοινοτήτων, βελτιώνουμε χρόνο με το χρόνο τις υποδομές της ανατολικής πλευράς του Δήμου μας.

Ακόμα, εξασφαλίσαμε τη χρηματοδότηση έργων που ήταν χρόνια αιτήματα των κατοίκων της περιοχής όπως ο δρόμος Αγ.Παρασκευή-Παλαιοχώρι, έργο αξίας 515.000 € και το γήπεδο 5×5 στις Εργατικές Κατοικίες.

Η Ροδίτσα είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι του Δήμου μας, σε απόσταση αναπνοής από τη Λαμία. Στα πέντε χρόνια Δημοτικής Αρχής και με αγαστή συνεργασία με τους τοπικούς φορείς κάναμε αρκετά βήματα προόδου τόσο στις υποδομές όσο και στις κοινωνικές δραστηριότητες. Πολλές επεμβάσεις με τσιμεντοστρώσεις και ασφαλτικά όπως η επανακατασκευή της οδού Μ.Βρύσης έως την πλατεία, στέγαστρα και πεζοδρόμια στο 22ο Δημ. Σχολείο και στο Νεκροταφείο Ροδίτσας, η ανακατασκευή των αποδυτηρίων και του χλοοτάπητα στο γήπεδο, ο αγροτικός δρόμος μέχρι τη Μ.Βρύση.
Δε σταματάμε εδώ. Δημοπρατούμε έργο αγροτικής οδοποιίας αξίας 285.000 ευρώ και την παιδική χαρά καθώς και την κατασκευή στεγάστρου στο γήπεδο. Ακόμα, με τη ΔΕΥΑΛ και το δρομολογημένο έργο της επαναχρησιμοποίησης υγρών αποβλήτων, δίνουμε τη δυνατότητα άρδευσης στους αγρότες της Ροδίτσας και της Ανθήλης σημαντικής ποσότητας νερού που σήμερα καταλήγει στη θάλασσα.
ΣυνεχίΖΟΥΜΕ μαζί!

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.