Πρόσκληση σε κοινή σύσκεψη από τη Σ.Ε Πυρόπληκτων Β. Εύβοιας για συντονισμό του αγώνα

Η Συντονιστική Επιτροπή Πυρόπληκτων Β. Εύβοιας αναλαμβάνει την πρωτοβουλία να καλέσει σε κοινή σύσκεψη φορείς και τις Επιτροπές Αγώνα που έχουν συσταθεί σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας που έχουν πληγεί από φυσικές καταστροφές.

Σκοπός αυτής της σύσκεψης είναι ο συντονισμός της δράσης όλων μας για την ικανοποίηση των δίκαιων αιτημάτων μας ώστε να μπορέσουμε να ζήσουμε με αξιοπρέπεια στον τόπο μας.

Εμείς όλοι που ζούμε τις συνέπειες από τις καταστροφικές πυρκαγιές, τις πλημμύρες που κόστισαν και ανθρώπινες ζωές, που ¨γκρεμίστηκαν¨ οι ζωές μας από τους σεισμούς έχουμε ένα κοινό αντίπαλο που αποτελεί την αιτία για τα δεινά μας.

Αιτία είναι οι πολιτικές όλων των κυβερνήσεων, που θεωρούν κόστος τα αναγκαία μέτρα προστασίας του λαού γι αυτό και μας αφήνουν απροστάτευτους απέναντι σε όλους τους φυσικούς κινδύνους.

Απέναντι σε αυτή την πολιτική με τους Συλλόγους κι τα Σωματεία που ανήκουμε, με την οργάνωση μας στις Επιτροπές Αγώνα κατά χωριό και περιοχή, έχουμε ορθώσει το ανάστημα μας αναμετριόμαστε καθημερινά και ανυποχώρητα βάζοντας σε προτεραιότητα τις δικές μας ανάγκες, για την αποκατάσταση και την ολική στο 100% αποζημίωση όλων των ζημιών, την άμεση λήψη μέτρων αντιπυρικής, αντιπλημμυρικής προστασίας και αντισεισμικής θωράκισης για να μην ξανασυμβούν αντίστοιχα γεγονότα ούτε στα μέρη μας ούτε πουθενά στην Ελλάδα.

Ανταμώνουμε όλοι οι φορείς, όλες τις Επιτροπές Αγώνα για να κάνουμε πιο μαζικό, πιο δυνατό και πιο αποτελεσματικό τον αγώνα μας. Ο οργανωμένος, καλά συντονισμένος αγώνας μας και η αγωνιστική αλληλεγγύη που έχει δείξει ο λαός μας αποτελεί ισχυρό όπλο που μπορεί να επιβάλλει την ικανοποίηση των αιτημάτων μας.

Σ’ αυτή την κατεύθυνση σας καλούμε σε σύσκεψη την Τρίτη 12/10 στην Αθήνα στην αίθουσα του Συνδικάτου Οικοδόμων Αθήνας, Βεραντζέρου 1 πλατεία Κάνιγγος και ώρα: 18:00 για τον συντονισμό του αγώνα μας.

Στροφυλιά 7/10/2021

Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα

Πυρόπληκτων Βόρειας Εύβοιας

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.