Που εντοπίζονται τα νέα κρούσματα στη Φθιώτιδα- Δυο ακόμη θάνατοι σε Μαλεσίνα & Αταλάντη

Στην περιοχή της Λαμίας εντοπίζονται οι 19 από τις 31 νέες μολύνσεις που παρουσιάζει ο ΕΟΔΥ στη λίστα της Πέμπτης 25 Μαρτίου.

Από αυτά μάλιστα τα τέσσερα είναι παιδιά (τα τρία εντοπίστηκαν στα rapid test της πλατείας Ελευθερίας) από 8 μέχρι 15 ετών και τα υπόλοιπα δέκα άνδρες και πέντε γυναίκες είναι από 18 μέχρι 85 ετών με διάμεση ηλικία – στο σύνολο – τα 29 έτη!

Από τα υπόλοιπα περιστατικά covid, τα 10 είναι στη Λοκρίδα. Από αυτά  Δήμος Λοκρών έχει τα 6 νέα κρούσματα και συγκεκριμένα τρία στην Αταλάντη,  δύο στη Μαλεσίνακαι ένα 6χρονο κορίτσι στο Μαρτίνο.

Στο Δήμο Καμένων Βούρλων εντοπίζονται τα άλλα 3 κρούσματα.

 Στο Δήμο Αμφίκλειας – Ελάτειας εντοπίζεται 1 ακόμη κρούσμα. Πρόκειται για 60χρονο δημοτικό σύμβουλο που είχε μάλιστα κάνει την πρώτη δόση του εμβολίου της Astra Zeneca πριν από 1,5 περίπου μήνα.

Ακόμα έναν νεκρό θρηνεί  η Μαλεσίνα

Πρόκειται για έναν 72χρονο ο οποίος νοσηλευόταν για αρκετές ημέρες στη ΜΕΘ Covid του ΓΝ Λαμίας, από την οποία κατάφερε αρχικά να βγει νικητής, αφού αρνητικοποιήθηκε από τον ιό.

Ο 72χρονος όμως από τη ΜΕΘ Covid μεταφέρθηκε στην κανονική ΜΕΘ, επειδή η υγεία του ήταν ήδη πολύ επιβαρυμένη, όπου εκεί δυστυχώς μετά από λίγες ημέρες άφησε την τελευταία του πνοή .

Με τη απώλεια του 72χρονου η Μαλεσίνα μετράει πλέον 14 νεκρούς συνολικά.

Ένας ακόμη θάνατος  από την Αταλάντη

68χρονος από την περιοχή της Αταλάντης δεν τα κατάφερε στη ΜΕΘ του «Αχιλλοπουλείου» ΓΝ Βόλου όπου είχε διακομιστεί στις 16 Μαρτίου λόγω ελλείψεως κρεβατιών στην Εντατική του Νοσοκομείου Λαμίας και κατέληξε ξημερώματα της Παρασκευής (26/3).

Ο 68χρονος είναι το 21ο θύμα της πανδημίας από το Δήμο Λοκρών, από την 1η Δεκεμβρίου, με τα 19 από αυτά να έχουν χάσει τη ζωή τους μέσα στο Μάρτιο!

Τα πράγματα παραμένουν πολύ σοβαρά σε όλη τη χώρα και φυσικά στη Φθιώτιδα όπου 12 άτομα εξακολουθούν και νοσηλεύονται σε  ΜΕΘ στη Λαμία και σε άλλα Νοσοκομεία της Θεσσαλίας όπου έχουν μεταφερθεί, ενώ και στην Κλινική covid του ΓΝ Λαμίας οι ασθενείς είναι πάνω από 50.

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.