Πολιτική εκδήλωση του ΚΚΕ στη Λαμία με ομιλητή το Δημήτρη Κουτσούμπα (Τετάρτη, 30 Νοεμ.)

Ανοιχτή πολιτική εκδήλωση του ΚΚΕ  στη Λαμία με ομιλητή τον  Γ.Γ. της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρη  Κουτσούμπα- Την Τέταρτη 30 Νοεμβρίου , ώρα 19:30  στο Πολιτιστικό Κέντρο Λαμίας ( Λεωνίδου 11).

Η ανακοίνωση της Τ.Ε Φθιώτιδας του ΚΚΕ:

Λαέ της Λαμίας νέοι-νέες

Καμία αναμονή!

Η αγανάκτηση και η οργή να γίνει οργανωμένος αγώνας!

Το ΚΚΕ απευθύνεται σε όλους εσάς…

  • Που ζείτε καθημερινά το βραχνά την ακρίβεια, που δυσκολεύεστε να ανταποκριθείτε στις ανάγκες της οικογένειας, που ζείτε την αβεβαιότητα και την ασφάλεια για το μέλλον των παιδιών σας, που βλέπετε τον κίνδυνο της ανεργίας να τριγυρνά απειλητικά, που αντιμετωπίζετε τις υποβαθμισμένες και πανάκριβες υπηρεσίες υγείας, τα υποβαθμισμένα σχολεία.
  • Που αντιμετωπίζετε τον κίνδυνο να μπει λουκέτο στο μικρομάγαζο, στην επιχείρηση σας, σε όλους εσάς που ανησυχείτε για την εξέλιξη του πολέμου στην Ουκρανία και την εμπλοκή της Ελλάδας σε αυτόν.
  • Που αγανάκτησε από την πολιτική της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας, σε όλους εσάς που προβληματίζεται για το ποια μπορεί να είναι η λύση για την επόμενη μέρα.
  • Που νιώθετε αριστεροί αλλά προβληματίζεστε, βάσιμα και δικαιολογημένα, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν αποτελεί αξιόπιστη εναλλακτική λύση.
  • Που ανεξάρτητα από τις επιφυλάξεις και τις αντιρρήσεις σας βλέπετε την αγωνιστική και συνεπή πολιτική στάση του ΚΚΕ

Σε όλους εσάς απλώνουμε το χέρι!

Πάρτε μέρος στην πολιτική συγκέντρωση του ΚΚΕ για να ακούσετε το κάλεσμα συμπόρευσης του ΚΚΕ από τον ΓΓ της ΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα.

Τέταρτη 30 Νοεμβρίου , ώρα 19:30 -Πολιτιστικό Κέντρο Λαμίας Λεωνίδου 11

104 χρόνια ΚΚΕ: Συνεχίζουμε.. για να γίνει ο λαός πρωταγωνιστής των εξελίξεων!

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.