Πολιτικές εκδηλώσεις του ΚΚΕ σε Αταλάντη, Μακρακώμη και Στυλίδα

Στα πλαίσια της πολιτικής δραστηριότητας της ΤΕ Φθ/δας του ΚΚΕ που είναι σε εξέλιξη αυτή την περίοδο, πραγματοποιούνται οι παρακάτω εκδηλώσεις:

* Η ΚΟΒ Αταλάντης διοργανώνει εκδήλωση, Παρασκευή 5 Αυγούστου στις 8.30 μ.μ, στην Σκάλα Αταλάντης ( Λιμάνι). Θα παρουσιαστεί η πρόταση του ΚΚΕ «ΕΝΙΑΙΟ 12ΧΡΟΝΟ. Σχολείο του σήμερα και του αύριο. Το σχολείο που έχει ανάγκη ο λαός». Ομιλητής ο Τάσος Χρονάς, μέλος της επιτροπής περιοχής Ανατ. Στερεάς και Εύβοιας του ΚΚΕ.

* Η ΚΟΒ Μακρακώμης διοργανώνει πολιτιστική – πολιτική εκδήλωση, Κυριακή 7 Αυγούστου στις 9.οο μ.μ στην Πλατεία της Μακρακώμης. Θα περιλαμβάνει αφιέρωμα στον κομμουνιστή Τούρκο ποιητή, αταλάντευτο αγωνιστή και διεθνιστή Ναζίμ Χικμέτ. Ομιλία για τις πολιτικές εξελίξεις και την πρόταση του ΚΚΕ απο τον Χρήστο Πάσουλα, μέλος της επιτροπής περιοχής Ανατ. Στερεάς και Εύβοιας του ΚΚΕ.

* Η ΚΟΒ Στυλίδας διοργανώνει πολιτική συγκέντρωση, Δευτέρα 8 Αυγούστου στις 8.οο μ.μ στην Κεντρική Πλατεία της Στυλίδας, για τις πολιτικές εξελίξεις και την πρόταση διεξόδου του ΚΚΕ, με ομιλητή τον Τάσο Χρονά, μέλος της επιτροπής περιοχής Ανατ. Στερεάς και Εύβοιας του ΚΚΕ.

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.