ΠΟΛΙΣ: Διακόπτει και επίσημα την συνεργασία της με την ΠΕΠΛΑ στο Δήμο Λαμιέων

Διακόπτει   με  απόφαση της Γ.Σ. των μελών και φίλων της η δημοτική  κίνηση ΠΟΛΙΣ την πολιτική της συνεργασία με την ΠΕΠΛΑ και τον επικεφαλής του συνδυασμού   ΛΑΜΙΑ στο ΚΕΝΤΡΟ Παναγιώτη Στασινό καθώς και τη συνεργασία της με τη δημοτική αρχή

– Θα εκπροσωπείται στο δημοτικό συμβούλιο Λαμιέων από τον Νίκο Πάπουτσα.

Να σημειωθεί ότι  η  δημοτική κίνηση ΠΟΛΙΣ  με αναφορά  στον ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. σε συνεργασία με την Πρωτοβουλία Ενεργών Πολιτών Λαμίας (ΠΕΠΛΑ) ίδρυσαν την  δημοτική  κίνηση  ΛΑΜΙΑ στο ΚΕΝΤΡΟ   και με επικεφαλής τον Παναγιώτη  Στασινό  κατέβηκαν στις τελευταίες  δημοτικές εκλογές  στο Δήμο Λαμιέων εκλέγοντας 3 συμβούλους.

Η ανακοίνωση της  δημοτικής κίνησης ΠΟΛΙΣ

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στο ξενοδοχείο ΣΑΜΑΡΑΣ, η γενική συνέλευση της παράταξής μας, η οποία με αθρόα συμμετοχή των μελών και φίλων μας, των συντονιστών των οργανώσεων μελών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ της Βόρειας και Νότιας Λαμίας (διά επιστολής), ομόφωνα αποφάσισε:

1.Τη διακοπή της πολιτικής συνεργασίας της αυτοδιοικητικής κίνησης «Πόλις» με την Πρωτοβουλία ενεργών πολιτών Λαμίας (Π.Ε.Π.ΛΑ ) και τον επικεφαλή της, κ. Παναγιώτη Στασινό .

2.Την διακοπή κάθε πολιτικής συνεργασίας της «Πόλις» με τη δημοτική αρχή (Περήφανη Πόλη) .

3.Την απόσυρση κάθε πολιτικής νομιμοποίησης και εκπροσώπησης της κίνησής μας στο δημοτικό συμβούλιο, από τον κ. Παναγιώτη Στασινό .

4.Επικεφαλής, εκπρόσωπος και νομιμοποιούμενος να εκφράζει πολιτικά την αυτοδιοικητική κίνησης «Πόλις» στο Δημοτικό Συμβούλιο ορίζεται ο δημοτικός σύμβουλος κ. Νίκος Ε. Πάπουτσας .

5.Τη σύσταση εννεαμελούς γραμματείας από μέλη και φίλους της «πόλις»

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.