Λαμία: Δόθηκε στην κυκλοφορία ο νέος πεζόδρομος στην πλ. Πάρκου

Παραδόθηκε στην κυκλοφορία το τμήμα της πεζοδρόμησης της Πλατείας Πάρκου από την Eurobank μέχρι την οδό Καραγιανοπούλου και από σήμερα ο δρόμος γίνεται ήπιας κυκλοφορίας και θα χρησιμοποιείται μόνο από τα μέσα μαζικής μεταφοράς ,τα ταξί και τα αστικά λεωφορεία .

Tην πρόοδο των εργασιών της ανάπλασης της Πλατείας Πάρκου  επισκέφτηκαν σήμερα  ο Δήμαρχος Λαμιέων Θύμιος Καραΐσκος  μαζί με τον Αντιδήμαρχο Κώστα Σταυρογιάννη και την Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών Αφροδίτη Πολιτοπούλου.

Έκκληση στους δημότες που χρησιμοποιούν τα αυτοκίνητά τους για τις μετακινήσεις τους να προσαρμόσουν την συμπεριφορά τους στις νέες συνθήκες , έκανε ο Δήμαρχος κ. Καραΐσκος. »Σαν Δήμος θα βρούμε εκείνες τις διαδρομές για να υπάρξουν διέξοδοι για τα ΙΧ αυτοκίνητα , αλλά μέχρι τότε θα πρέπει να περιορίσουμε τη χρήση του αυτοκινήτου απ’ολους μας γιατί έτσι το επίπεδο ζωής όλων μας θα καλυτερεύσει » σημείωσε ο κ. Καραίσκος . Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε όλους τους επαγγελματίες για την υπομονή που έδειξαν όλο αυτό το διάστημα όσον αφορά την εξέλιξη των εργασιών , ενώ ευχαρίστησε και τους δημότες που αγκάλιασαν αυτό το έργο , σημειώνοντας οτι με τη λελογισμένη χρήση των αυτοκινήτων θα βελτιωθεί σημαντικά η ποιότητα ζωής όλων μας . »Είναι ένα έργο που ξεκίνησε μέσα στον κορωνοιό και τα καλά νέα είναι ότι είμαστε μέσα στα χρονοδιαγράμματα που έχουμε θέση σαν δημοτική αρχή και σήμερα παραδίδεται το βορειοδυτικό κομμάτι της Πλατείας Πάρκου » τόνισε ο κ. Καραΐσκος.

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.