Περιφερειακή συγκέντρωση διαμαρτυρίας των ένστολων την Πέμπτη στη Λαμία

 Νέο ραντεβού στους δρόμους δίνουν την Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου οι ένστολοι, οι οποίοι θα πραγματοποιήσουν συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας  σε όλη τη χώρα αντιδρώντας στα σχέδια για περικοπές στα ειδικά μισθολόγια. Στην Αθήνα αστυνομικοί, πυροσβέστες και λιμενικοί  θα συγκεντρωθούν στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο ενώ στη Λαμία η συγκέντρωση είναι προγραμματισμένη για την Πέμπτη στις 10:30΄ το πρωί, έξω από το μέγαρο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φθιώτιδας στην οποία θα συμμετέχουν ένστολοι από όλη την Περιφέρεια της Στερεάς.

 «Συνάδελφοι,  ΚΑΛΕΙΣΤΕ την ύστατη τούτη στιγμή , προκειμένου διασφαλίσουμε το μέλλον των παιδιών μας, να συμμετάσχετε δυναμικά στην κινητοποίηση, δίνοντας δυναμική απάντηση στην Τρόικα και στους ντόπιους υπαλλήλους της», τονίζεται στην ανακοίνωση-  κάλεσμα  της  Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Φθιώτιδας. 

 «Για μας το στοίχημα δεν είναι να μείνει μόνο στο ευρώ η Ελλάδα, αλλά να είναι και ασφαλής ως χώρα. Συνεχίζουμε τον αγώνα μας με κάθε νόμιμο τρόπο» αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους.  Σύμφωνα με το σχετικό ενημερωτικό φυλλάδιο που μοιράστηκε από τις συνδικαλιστικές τους ενώσεις, οι περικοπές των ετήσιων αποδοχών των ένστολων ανέρχονται από 28,74% έως 45,42%, ανάλογα με τον βαθμό και τα χρόνια υπηρεσίας τους.

Οι εκπρόσωποι των ένστολων έχουν ενημερώσει  για τα αιτήματα τους όλα τα πολιτικά κόμματα και συναντήθηκαν με τον Υπουργό Οικονομικών  κ. Στουρνάρα. «Δυστυχώς αντί των ισοδύναμων μέτρων μας επιφυλάσσει νέες περικοπές, απαξιώνοντας όχι μόνο εμάς ως ανθρώπους και εκπροσώπους ενός σημαντικότατου θεσμού, αλλά και το ίδιο το πολιτικό σύστημα» τονίζουν σε ανακοίνωσή τους , ξεκαθαρίζοντας ότι θα συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους.

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.