Περιφέρεια Στερεάς: Πρόσκληση συμμετοχής επιχειρήσεων στο Φεστιβάλ Μελιού

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ για τη συμμετοχή επιχειρήσεων στα περίπτερα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας στο «13ο Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού και Προϊόντων Μέλισσας»

2 – 4 Δεκεμβρίου 2022, Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας

H Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας ανακοινώνει την συμμετοχή της στο «13ο Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού και Προϊόντων Μέλισσας», το οποίο θα πραγματοποιηθεί από τις 2 έως τις 4 Δεκεμβρίου 2022, στο Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας, στην Αττική.

Το Φεστιβάλ αποτελεί τη μεγαλύτερη και σημαντικότερη εκδήλωση του κλάδου που γίνεται στην Ελλάδα και τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας με τη συμμετοχή της στοχεύει στην οργανωμένη και αποτελεσματική προβολή των προϊόντων μελισσοκομίας και του συνόλου του παραγωγικού της κεφαλαίου.

Η πρόσκληση απευθύνεται σε μελισσοκόμους, μελισσοκομικούς συνεταιρισμούς ή εταιρείες παραγωγής, επεξεργασίας και τυποποίησης μελιού, σε επιχειρήσεις παραγωγής προϊόντων μέλισσας και σε εταιρείες κατασκευής ή αντιπροσώπευσης μελισσοκομικού εξοπλισμού, που δραστηριοποιούνται εντός της χωρικής αρμοδιότητας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και επιθυμούν να λάβουν μέρος ως εκθέτες στο περίπτερο της.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την δυνατότητα να πραγματοποιήσουν λιανικές πωλήσεις των προϊόντων τους και για αυτό τον λόγο θα πρέπει να τηρήσουν τις προβλεπόμενες διατάξεις του νόμου και να έχουν προνοήσει ώστε να μπορούν να εκδίδουν τα απαραίτητα παραστατικά πωλήσεων.

Προϋπόθεση για τη συμμετοχή των επιχειρήσεων, είναι να εδρεύουν εντός της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας. Επίσης, η επωνυμία της επιχείρησης ή η ετικέτα της συσκευασίας των προϊόντων δεν πρέπει να παραπέμπει σε άλλη Περιφέρεια.

Η οικονομική συμμετοχή για κάθε εκθέτη ανέρχεται στα 100€+ΦΠΑ.

Παρακαλούμε τις επιχειρήσεις που επιθυμούν να συμμετέχουν στο Φεστιβάλ, να συμπληρώσουν την αίτηση συμμετοχής μέσω του παρακάτω συνδέσμου, μέχρι την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2022 και ώρα 12:00 μ.μ.: https://forms.gle/yPXFkotEWrNEckc1A

Να σημειωθεί ότι σε περίπτωση που ο αριθμός των αιτήσεων είναι μεγαλύτερος από τις προβλεπόμενες θέσεις, θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας. Θα μεριμνήσουμε ώστε στις συμμετοχές να υπάρχουν εκθέτες από όλες τις Περιφερειακές Ενότητες.

Για την κατοχύρωση της αίτησης συμμετοχής σας πρέπει να γίνει άμεση αποστολή των Στοιχείων Μητρώου – Επιχείρησης προς το ΚΥΕ στην ηλεκτρονική διεύθυνση: info@kye.com.gr.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Κεντρική Δομή Κέντρου Υποστήριξης Επιχειρήσεων (ΚΥΕ) 2231030190 | Email: info@kye.com.gr

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.