Περιοδεία του Β. Αποστόλου στη Φθιώτιδα και επίσκεψη του υποψήφιου ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γ. Φουντουλάκη στη Λαμία

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΕΡΙΟΔΕΙΩΝ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ » ΣΤΕΡΕΑ ΣΕ ΝΕΑ ΤΡΟΧΙΑ» – ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 5/5/2014

       Αύριο Δευτέρα 5/5/2014:

  1. Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Βαγγέλης Αποστόλου με ομάδα υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων θα περιοδεύσει στις 12 το μεσημέρι στην Αταλάντη και στις Λιβανάτες.
  2. Το απόγευμα ομάδα υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων θα περιοδεύσει από τις 6.30 μμ σε: Φρατζή – Κωσταλέξη – Κομποτάδες – Μεξιάτες και δεύτερη ομάδα σε: Θερμοπύλες – Μώλο – Σκάρφεια – Αγ Σεραφείμ.

3.  Παράλληλα από το πρωί   θα βρίσκεται στην πόλη μας   ο  παραολυμπιονίκης και υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Φουντουλάκης, ο οποίος θα επισκεφτεί το πρωί το  ειδικό σχολείο. Το απόγευμα  θα συναντηθεί με συλλόγους ΑΜΕΑ  και θα αναλύσει τις θέσεις του σε συνέντευξη σε τοπικά ΜΜΕ.

     Σας παραθέτουμε  σύντομο βιογραφικό.

ΦΟΥΝΤΟΥΛΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ         

Ο Γιώργος Φουντουλάκης γεννήθηκε το 1948 στη Σκοπή Κρήτης. Είναι παντρεμένος με τη Ναζελί Πανοσιάν και κάτοικος Ν. Ιωνίας. Σε ηλικία δυο ετών προσβλήθηκε από πολιομυελίτιδα και από την παιδική του ηλικία κινείται με αναπηρικό αμαξίδιο.

Ως εργαζόμενος στη Δ.Ε.Η. διετέλεσε για 6 χρόνια αναπληρωτής Γραμματέας του Δ.Σ. της Ε.Δ.Ο.Π ΔΕΗ.

Ωστόσο έργο ζωής από το 1988 μέχρι σήμερα, είναι η θεσμοθέτηση και η πρόοδος του αθλητισμού των ατόμων με αναπηρία στην Ελλάδα και η ανάδειξη τους στο εξωτερικό.

Με τιμητικές διακρίσεις για την προσφορά του στο Παραολυμπιακό κίνημα, το 2008 εκλέγεται πρόεδρος της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρίες και το 2010 Πρόεδρος της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής.

 

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.