ΠΑΣ Λαμία: Παραιτήσεις και ποινές στη σκιά της ήττας

Εξοργισμένος ο πρόεδρος της ΠΑΣ Λαμία Πανουργιάς Παπαϊωάννου μετά την ήττα και την απογοητευτική εμφάνιση της ομάδας στο χθεσινό αγώνα με τον Τύρναβο. Συγκεκριμένα ζήτησε τις παραιτήσεις όλων όσων έχουν ευθύνη για την κακή εμφάνιση της ομάδας και να επιβληθούν ποινές  σε ποδοσφαιριστές που είχαν πολύ κακή απόδοση στον χθεσινό αγώνα.

Δεκτές από τον Πρόεδρο έγιναν οι παρατήσεις των κυρίων Θεοδόση Τσικνή, Βαλάντη Μπλέτσα και Γιάννη Συρογιάννη και τους ευχαριστεί για την βοήθειά τους και για όσα έχουν προσφέρει ως τώρα στην ομάδα.

Επίσης περιμένει και τις παραιτήσεις από το αγωνιστικό τμήμα, γιατί οι ευθύνες των τελευταίων κακών αποτελεσμάτων που έχουν βάλει την ομάδα της Λαμίας σε περιπέτειες, δεν βαραίνουν μόνο το διοικητικό αλλά και το αγωνιστικό τμήμα, όπως ανακοίνωσε η διοίκηση του ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ.

Η ελπίδα για πρόκριση στη Super League παραμένει ζωντανή αλλά , τώρα  δεν συγχωρείται ούτε  ένας βαθμός απώλειας, γιατί επικρέμαται   και  η πιθανή τιμωρία για την περίπτωση Μουμίν στον αγώνα με την Αναγέννηση Καρδίτσας με αφαίρεση 3 βαθμών. Ακολουθεί μέσα σε ελάχιστες ημέρες ένα ακόμα ντέρμπι, με τον Ηρακλή την προσεχή Τετάρτη στο ΔΑΚ Λαμίας.

Στη συνέχεια για την 24η αγωνιστική η Λαμία θα αντιμετωπίσει τον Αιγινιακό εκτός έδρας, ενώ για την 25η αγωνιστική τον Απόλλων Καλαμαριάς, στο ΔΑΚ Λαμίας.

Η  ανακοίνωση του προέδρου της ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ

Ο Πρόεδρος του ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ Πανουργιάς Παπαϊωάννου κάνει δεκτές τις παραιτήσεις που έλαβε χτες το βράδυ των κυρίων Θεοδόση Τσικνή, Βαλάντη Μπλέτσα και Γιάννη Συρογιάννη και τους ευχαριστεί για την βοήθειά τους και για όσα έχουν προσφέρει ως τώρα στην ομάδα. Επίσης περιμένει και τις παραιτήσεις από το αγωνιστικό τμήμα, γιατί οι ευθύνες των τελευταίων κακών αποτελεσμάτων που έχουν βάλει την ομάδα της Λαμίας σε περιπέτειες, δεν βαραίνουν μόνο το διοικητικό αλλά και το αγωνιστικό τμήμα.

Δυστυχώς η Λαμία έχει έρθει στην δεινή θέση μετά από αποφάσεις κάποιων διαιτητών αλλά και σε συνδυασμό με την αδράνεια των δικών της υπευθύνων να κινδυνεύει να βρεθεί εκτός play off. Ωστόσο στις αγωνιστικές που απομένουν από δω και πέρα θα διεκδικήσει να πάρει ό,τι καλύτερο μπορεί ελπίζοντας ότι θα τα καταφέρει να πετύχει την έξοδό της στα play off.

Την επόμενη εβδομάδα περιμένει την απόφαση του αθλητικού δικαστή για την αφαίρεση των 3 βαθμών στον αγώνα με την Καρδίτσα, είναι μια τιμωρία άδικη αν τελικά εφαρμοστεί. Η Λαμία από την αρχή του πρωταθλήματος ήταν αυτή που αδικούνταν μέσα στον αγωνιστικό χώρο αλλά δεν επιτρέπεται να αδικούμε και εμείς οι ίδιοι την ομάδα μας.

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.