ΠΑΣ Γιάννινα-Λαμία 1-2: Νίκη παραμονής με ανατροπή

Mεγάλη νίκη παραμονής με 2-1 και μάλιστα με ανατροπή για τη Λαμία στα Γιάννενα για την 3η αγωνιστική των play out της Superleague.

Οι παίκτες του Μιχάλη Γρηγορίου βρέθηκαν πίσω στο σκορ αρκετά νωρίς, στο 10′ με γκολ του Μπρένερ, αλλά κατάφεραν στο δεύτερο μέρος να πετύχουν δύο γκολ με τους Τζανετόπουλο και Ντέλετιτς και να φτάσουν στη νίκη που τους απομακρύνει από τους διώκτες τους και ουσιαστικά τους δίνει μεγάλη ανάσα ενόψει των τεσσάρων αγωνιστικών που απομένουν.

Με αυτό το τρίποντο η ομάδα της Λαμίας έπιασε τον Απόλλωνα στους 30 βαθμούς και λογικά θέλει άλλη μία για να πανηγυρίσει  την παραμονή της στην α εθνική ανάλογα με τα αποτελέσματα.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με φάσεις για τις δύο ομάδες και καλό ρυθμό. Στο 10′ οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με τέρμα του Μπρένερ με προβολή μετά από ασίστ του Μιλιντσεάνου ύστερα από κόρνερ του Καρτάλη.

Η Λαμία είχε την τύχη να ισοφαρίσει με την έναρξη του δευτέρου μέρους, στην πρώτη της ευκαιρία με κεφαλιά του Τζανετόπουλου και αυτό ουσιαστικά έδωσε άλλον αέρα στους παίκτες του Μιχάλη Γρηγορίου.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΣ Γιάννινα (Αργύρης Γιαννίκης): Λοντίγκιν, Οικονομόπουλος (63’ Σάλιακας), Παντελάκης, Πεερσμαν (23’ Πήλιος), Εραμουσπε, Κάστρο, Ντομίνγκεθ, Καρτάλης (62’ Παμλίδης), Μπρένερ (83’ Γροσδάνης), Ελευθεριάδης (83’ Λιάσος), Μιλιντεάνου

Στον πάγκο: Χουτεσιώτης, Λώλης, Κάργας, Πανουργιάς,

ΠΑΣ Λαμία (Μιχάλης Γρηγορίου): Επασί, Αντέτο, Τζανετόπουλος, Βύντρα, Σκόνδρας, Μαρτίνεθ, Μπεχαράνο, Τζανδάρης, Μπιάρνασον (75’ Βασιλακάκης), Ντέλετιτς (88’ Γκούγκα), Καραμάνος

Αναπληρωματικοί: Θεοδωρόπουλος, Προβυδάκης, Τζέιμς, Σαραμαντάς, Ταϊρόν, Πίτι, Βλάχος

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.