ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ: Επείγον κάλεσμα σε κινητοποιήσεις στα διόδια του Μπράλου (φωτο)

Συνεχής ενημέρωση…..

Άμεση ήταν η αντίδραση της δημοτικής ΚΙΝΗΣΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ στην έναρξη λειτουργίας των σταθμών διοδίων στο Μπράλο. Χτες τα μεσάνυχτα με το κατέβασμα της μπάρας η επι κεφαλής της παράταξης Μαρία Αντωνίου-Σιούτα, μέλη της παράταξης και άλλοι ενεργοί πολίτες αγνόησαν την καταρρακτώδη βροχή και εσπευσαν πρώτοι από όλους να δηλώσουν ΟΧΙ στα διόδια. Επι μιάμιση ώρα  τα οχήματα που κατευθύνονταν προς τον Μπράλο ή επέστρεφαν περνούσαν ελεύθερα.

Οι οδηγοί με συνεχή κορναρίσματα δήλωναν την συμπαράσταση τους στον αγώνα των κατοίκων της περιοχής που μόλις άρχισε….

Η δεύτερη κινητοποίηση που αναμένεται να έχει μεγάλη μαζικότητα έχει προγραμματιστεί για σήμερα Τρίτη στις 16.00 και πάλι στο σταθμό διοδίων του Μπράλου (προσυγκέντρωση στις 3:30 μ.μ. στην Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας).

΄Ολοι στους δρόμους να ακυρώσουμε στην πράξη τις παρανομίες των μεγαλοεργολάβων κατασκευαστών!

————————

Τα διόδια μας πνίγουν. Απόψε ξεκινάει η λειτουργία των πλευρικών διοδίων του Μπράλου και του Μώλου. Καλούμε τους συμπολίτες μας να συμμετέχουν σήμερα στις 12 το βράδυ (προσυγκέντρωση στις 11:30 μ.μ. στην Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας), και αύριο στις 4 μμ (προσυγκέντρωση στις 3:30 μ.μ. στην Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας) στο άνοιγμα των πλευρικών διοδίων του Μπράλου.

Θέτουμε τους τοπικούς άρχοντες και τους φορείς προ των ευθυνών τους και τους καλούμε να συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις.

ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΤΩΝ ΔΙΟΔΙΩΝ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ – ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ

diodia_1-1diodia_2-2

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.