ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ: Για το ολοκαύτωμα της Υπάτης και την πρόσκληση του Δημάρχου προς τη χρυσή αυγή (Βίντεο)‏

  Η Δημοτική Κίνηση Παρέμβαση Πολιτών για τη Λαμία καταγγέλλει και καταδικάζει με τον πιο αποφασιστικό τρόπο την απόφαση της Δημοτικής Αρχής της πόλης μας και του Δημάρχου Γ. Κοτρωνιά να προσκαλέσει τη φασιστική και ναζιστική χρυσή αυγή στις τριήμερες εκδηλώσεις τιμής και μνήμης του ολοκαυτώματος της μαρτυρικής πόλης της Υπάτης.

Οι πολιτικοί απόγονοι των φασιστών κατακτητών, οι αρνητές του ολοκαυτώματος, οι αρνητές των εγκλημάτων του ναζισμού δεν έχουν καμία θέση στις εκδηλώσεις τιμής και μνήμης.

Η Δημοτική μας Κίνηση θεωρεί ευθέως ότι ο Δήμαρχος Λαμίας με αυτή του την κίνηση εκκολάπτει το αυγό του φιδιού και νομιμοποιεί τους εγκληματίες δολοφόνους της χρυσής αυγής στα μάτια των δημοτών της πόλης μας.

Καλούμε ακόμα και τώρα, την ύστατη στιγμή, τον κ. Δήμαρχο να ανακαλέσει την πρόσκληση του προς τη ΧΑ για τις εκδηλώσεις μνήμης.

Ας είναι η φετινή επέτειος του φασιστικού ολοκαυτώματος της Υπάτης μια αφορμή να αναλογιστούμε πως η νέα οικονομικο-πολιτική κατοχή που έχει επιβληθεί στη χώρα, κάτω από τον ζυγό της τρόικας (ΔΝΤ, ΕΚΤ, ΕΕ), του μνημονίου και της υποτελούς εθελόδουλης τρικομματικής συγκυβέρνησης δεν πρόκειται να φύγει με προσευχές ή παρακάλια παρά μόνο με μαζικούς ενωτικούς αποφασιστικούς λαϊκούς αγώνες.

Άλλωστε όπως και η πρόσκληση του δημάρχου αναφέρει, «μια μαρτυρική πόλη θυμάται, δεν ξεχνά».

Παρέμβαση Πολιτών για τη Λαμία

Δημοτική Κίνηση

http://www.paremvasipolitonlamias.blogspot.gr/

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.