Παραλία Αγίου Γεωργίου Πελασγίας. Η πόρτα στον παράδεισο ανοίγει με 5,20 ευρώ διόδια….

Ξεκινήσαμε από τις Ράχες .   Η  παρέα μας  είναι   από τους τυχερούς που μπορεί να περνά το καλοκαίρι της δίπλα στη θάλασσα στην όμορφη και δροσερή  Παραλία Ραχών που θα ήταν ομορφότερη αν την προσέχαμε και την σεβόμασταν  όλοι – δημοτική αρχή, πολίτες, καταστηματάρχες-λίγο παραπάνω. 

Είπαμε  όμως να αλλάξουμε λίγο παραστάσεις να απολαύσουμε  το μπάνιο μας σε μια πιο ήσυχη και καθαρή  παραλία , χωρίς ομπρέλες και δυνατά ντισιμπέλ. Ο κοντινότερος εναλλακτικός προορισμός που επιλέξαμε ήταν ο γραφικός  όρμος του Αγίου Γεωργίου Πελασγίας . Δεν διαψευσθήκαμε . Τα νερά σχετικά καθαρά, η αμμουδιά  πεντακάθαρη παρόλο που την προηγούμενη βραδυά φιλοξένησε όπως μάθαμε Beach party,  σκιά μας πρόσφεραν τα αλμυρίκια  αλλά υπήρχαν και  ομπρέλλες και ντουσιέρες τις οποίες  έχει τοποθετήσει η δημοτική αρχή. Και όλα δωρεάν. Για καφέ, σάντουιτς, νερό προμήθειες από το σπίτι ή τη γειτονική καντίνα σε καλές τιμές.

Εκείνο που κυριολεκτικά μας την «εσπασε» ήταν το χαράτσι των διοδίων. Για μια απόσταση  3-4 χιλιομέτρων πληρώσαμε 5,20 ευρώ!

Εχεις άδικο όταν  σηκώνεις την μπάρα?????????

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.