ΠΑΜΕ Φθιώτιδας: Καταγγελία για τις εκλογές στο Εργατικό Κέντρο Φθιώτιδας

Συναδέλφισσες και Συνάδελφοι

Στις 14 και 15 Νοέμβρη πραγματοποιείται το Συνέδριο του Εργατικού Κέντρου Φθιώτιδας. Η παράταξη μας ενόψει της νομιμοποίησης των αντιπροσώπων που θα συμμετάσχουν στο συνέδριο του εργατικού κέντρου πραγματοποίησε έλεγχο στα αντίγραφα των αρχαιρεσιών των σωματείων της δύναμης του εργατικού κέντρου τις τελευταίες μέρες,. διότι οι πλειοψηφία των Σωματείων το τελευταίο μήνα έφεραν τα πρακτικά αρχαιρεσιών

Κατά τον έλεγχο εντοπίσαμε τα παρακάτω:

1. Εργαζόμενοι που έχουν ψηφίσει σε δύο πρωτοβάθμια σωματεία.

2. Ίδρυση σωματείων με την συμμετοχή εργαζομένων από το Δημόσιο και την Τοπική Διοίκηση

Όλα τα παραπάνω για ακόμα μια φορά αποδυκνείουν ότι οι συνδικαλιστικές παρατάξεις ΠΑΣΚΕ και ΔΑΚΕ με την τακτική τους δεν ενδιαφέρονται για την ισχυροποίηση των σωματείων και της εργατικής τάξης απέναντι στην επίθεση που δέχεται από τις πολιτικές της κυβέρνησης – ΕΕ – Κεφαλαίου.

Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι πως θα μαγειρεύουν τα αποτελέσματα των αρχαιρεσιών στα σωματεία για να αλλοιώνουν τους συσχετισμούς στην Διοίκηση αλλά πολύ περισσότερο στους αντιπροσώπους της ΓΣΕΕ, να διατηρούν τους ανάλογους συσχετισμούς στα τριτοβάθμια όργανα για την παραπέρα ενσωμάτωση των εργαζομένων.

Από τώρα ξεκαθαρίσουμε προς πάσα κατεύθυνση ότι και στην έναρξη του συνεδρίου θα θέσουμε τα παραπάνω όπως και θα προβούμε και σε κάθε νόμιμη ενέργεια για να μην αλλοιωθούν τα εκλογικά αποτελέσματα του εργατικού κέντρου Φθ/δας.

Δ.Α.Σ ΛΑΜΙΑ 13/11/2015

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.