Πέθανε στα 52 του χρόνια ο Δημήτρης Ζαρίκας, πρόεδρος της Τ.Κ. Γοργοποτάμου

Έφυγε από τη ζωή στα 52 του χρόνια  μετά από μάχη με τον καρκίνο  ο Δημήτρης Ζαρίκας ήταν ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Γοργοποτάμου του Δήμου Λαμιέων.

Το δημοτικό συμβούλιο Λαμιέων συνεδρίασε εκτάκτως σήμερα προκειμένου να εκδώσει συλλυπητήριο ψήφισμα και απόδοση τιμών του Δημοτικού Συμβουλίου Λαμιέων, για το θάνατο του Προέδρου της Κοινότητας Γοργοποτάμου Δημητρίου Ζαρίκα».

Η κηδεία του θα τελεστεί αύριο στην μία και μισή το μεσημέρι στον Ι. Ν. Ζωοδόχου Πηγής στην ιδιαίτερη πατρίδα του τον Γοργοπόταμο.

Ο Νίκος Σταυρογιάννης για το θάνατο του Προέδρου του Γοργοποτάμου Δημήτρη Ζαρίκα
«Η είδηση του θανάτου του Προέδρου του Γοργοποτάμου Δημήτρη Ζαρίκα μας συγκλόνισε όλους και μας γέμισε θλίψη. 

Πορεύτηκε στη ζωή αλλά και στην αυτοδιοίκηση με ήθος, αξιοπρέπεια και εργατικότητα. Θα τον θυμόμαστε πάντα για την ανιδιοτελή προσφορά στο τόπο του και τους συγχωριανούς του. 

Εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένειά του και τους οικείους του. 

Καλό ταξίδι  Δημήτρη.» 

 «Πρόσκληση κατεπείγουσας σύγκλησης Δημοτικού Συμβουλίου»

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που θα διεξαχθεί, την 15η του μηνός Δεκεμβρίου 2020 ημέρα Τρίτη και ώρα 15:00 , μετά από πρόταση του Δημάρχου Λαμιέων, για συζήτηση και λήψη αποφάσεως επί τους εξής θέματος :

«Συλλυπητήριο ψήφισμα και απόδοση τιμών του Δημοτικού Συμβουλίου Λαμιέων, για το θάνατο του Προέδρου της Κοινότητας Γοργοποτάμου Δημητρίου Ζαρίκα».

Η συνεδρίαση κρίνεται κατεπείγουσα και θα πραγματοποιηθεί δια περιφοράς, σύμφωνα με το άρθρο 10 της Π.Ν.Π. «Κατεπείγοντα μέτρα αντιμετώπισης των αρνητικών συνεπειών της εμφάνισης του κορωνοϊού COVID-19 και της ανάγκης περιορισμού της διάδοσής του» [ΦΕΚ Α΄55/ 11-03-2020].

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.